اطلاعیه های دبیرخانه شورای ملی مقاومت ـ حمله به اشرف ـ از 61ـ95

اطلاعیه دبیرخانه شورای ملی مقاومت
حمله به اشرف-شماره 95
حکم آزادی 36 تن از ساکنان اشرف مجدداَ توسط قاضی مورد تأیید قرار گرفت
اما دولت عراق مانع جدیدی در مسیر آزادی گروگانها ایجاد کرد
صبح روز پنجشنبه 26شهریور (17 سپتامبر2009 ) قاضی دادگاه شهر خالص، پرونده36 گروگان اشرف را که در پی
درخواست فرجام از سوی دادستان دیالی مجددأ به او ارجاع شده بود، بررسی کرد و حکم آزادی 36گروگان را که در روز اول شهریور (یکشنبه 23 اوت2009) صادر شده بود، مورد تأیید قرار داد. اما گروگانها به خاطر یک ادعا و اتهام واهی جدید همچنان در زندان نگه داشته شدند.
از این پیشتر، دولت عراق بنا به درخواست سفارت رژیم ایران در بغداد، که از صدور حکم آزادی گروگانهای در بند به هراس افتاده بود، شکایت جدیدی از طریق اداره اقامت دیالی علیه 36ساکن بیگناه اشرف ارائه کرد و آنها را به ورود و حضور غیرقانونی در عراق متهم نمود. اتهام جدید چیزی جز یک دستاویز مسخره برای نگهداشتن گروگانها در اسارت و ممانعت از آزادی آنها نبود.

متعاقبا، برای ابطال اتهام جدید، همه مدارک لازم به دادگاه شهر خالص ارائه شد و قرار بر این بود که دادگاه امروز حکم خود را درباره آن صادر کند. قاضی به همین منظور نماینده اداره اقامت دیالی را به دادگاه فراخواند تا به عنوان شاکی مورد استماع قرار بگیرد. اما مقامات ذیربط از ارسال احضار نامه برای شاکی و موظف کردن او به حضور در دادگاه، خودداری کردند. با توجه به تعطیلات پایان هفته و تعطیلات ایام عید فطر، این یک کارشکنی آشکار برای به تاخیر انداختن صدور حکم توسط قاضی در شرایطی است که 52روز است گروگانها در اعتصاب غذا به سر می برند و وضعیت جسمی بسیار وخیمی دارند. واضح است که این تاخیر می تواند آنها را با خطر مرگ مواجه سازد.
تردیدی نیست که نگهداری 36گروگان و تأخیر در آزادی آنها فقط و فقط به خواست رژیم ایران صورت می گیرد که هیچ ارزشی برای جان انسانها و افکار عمومی بین المللی قائل نیست .
مقاومت ایران دولت عراق را پاسخگوی جان و سلامت گروگانها می داند و از سفارت آمریکا در بغداد و فرماندهی نیروهای آمریکائی می خواهد تا به تعهداتشان طبق موافقتنامه یی که با یکایک ساکنان اشرف از جمله این 36نفر امضاء کرده اند، پایبند باشد.
مقاومت ایران دولت آمریکا، نیروی چند ملیتی در عراق، دبیرکل ملل متحد، شورای امنیت و کمیسر عالی حقوق بشر و همه مراجع مدافع حقوق بشر را به اقدام فوری برای آزادی و نجات جان 36گروگان فرا می خواند.
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
26شهریور 1388(17 سپتامبر 2009)

اطلاعیه دبیرخانه شورای ملی مقاومت
حمله به اشرف-شماره 94
وضعیت وخیم 36گروگان مجاهد در پایان هفتمین هفته اعتصاب غذا
 وتوطئه رژیم آخوندی برای ادامه اسارت آنها
36گروگان مجاهد در پایان هفتمین هفته اعتصاب غذا در وضعیت وخیمی به سر می برند و برخی از آنان در آستانه ورود به وضعیت برگشت ناپذیر هستند.همه آنها از ضعف و بیحالی شدید، اختلال در سیستم گوارش و بینایی و شنوایی رنج می برند.آنان با بدنهای رنجور و مجروح، سه هفته پس از صدور حکم آزادی شان ازسوی دادگاه شهر خالص، همچنان در اسارت نیروهای عراقی به سر می برند،
حبیب غراب، به خاطر شکنجه و ضربات وارده به هنگام دستگیری از تورم ساق پا رنج می برد و دچار ضایعات عروقی شده است. وی به فوریت باید توسط پزشکان متخصص موردمعاینه و معالجه قرار گیرد.محمد رضا هوشمند به خاطر وضعیت بحرانی ناشی از حملة آسم، به بیمارستان خالص منتقل شده و زیر چادر اکسیژن به سر می برد. مهدی زارع که از التهاب عصب بینایی رنج می برد تاکنون توسط هیچ پزشک متخصصی ویزیت نشده و در آستانه از دست دادن کامل بینایی قرار دارد. عزیز غلامی از مشکل کم کاری تیرویید هم رنج می برد و داروی مورد نیاز خود را که مصرف آن برایش حیاتی است، ندارد. ابراهیم کماری، جلیل غلام زاده و همایون دیهیم نیز به خاطر دردهای شدید ناحیه جلوی قلب به صورت اورژانس به بیمارستان خالص منتقل شده اند. ابراهیم کماری نیازمند مراقبتهای ویژه پزشکی است.
روز گذشته مقامات دادگاه خالص از اجرای حکم آزادی گروگانها، به خاطر دخالتهای سیاسی، ابراز عجز نموده و تأکید کردند که اتهام مضحک ورود و حضور غیرقانونی مربوط به 25 سال پیش ،آشکارا یک دستاویز برای نگه داشتن گروگانها در اسارت است.
مقاومت ایران ازاین پیشتر افشا کرده بود که سفارت رژیم آخوندی در بغداد، به دنبال سفر وزیر خارجه رژیم به عراق ، با دخالت وقیحانه در قضاییه این کشور، مانع اجرای حکم آزادی گروگانها شده است . بهانه تراشی حول ورود و حضور غیرقانونی به عراق ساخته و پرداخته نیروی تروریستی قدس و مأموران اطلاعات آخوندی است که سرنخ قضایا را به دست دارند. بر همگان روشن است که نگهداری این 36نفر، صرفا تن دادن به خواست ضدانسانی رژیم آخوندی است، که برقتل آنان اصرار دارد.
درچهل و نهمین روز اعتصاب غذای 36گروگان مجاهد، مقاومت ایران باردیگر دولت آمریکا، سفارت امریکا در بغداد ،نیروی چند ملیتی در عراق، دبیرکل ملل متحد، شورای امنیت و کمیسر عالی حقوق بشر و همه سازمانهای بین المللی مدافع حقوق بشر را به اقدام فوری برای نجات جان آنها فرا می خواند . سفارت امریکا در بغداد و فرماندهی نیروهای امریکایی باید به تعهدات خود در قبال افراد حفاظت شده طبق موافقتنامه یی که با یکایک ساکنان اشرف، از جمله این 36تن امضا کرده اند، پایبند باشند.
مقاومت ایران به دولت عراق هشدار می دهد که به گروگان گرفتن و ضرب و جرح افراد حفاظت شده و ممانعت از آزادی آنها بر خلاف حکم دادگاه، جنایت علیه بشریت محسوب می شود و در محاکم بین المللی مورد پیگرد قرار می گیرد.

دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
23شهریور1388(14سپتامبر2009)
 
تشکیل کمیته عربی - اسلامی دفاع از شهر اشرف و مقابله با گسترش بنیادگرایی رژیم ملایان
غروب روز شنبه 5سپتامبر، در اجلاسی در پاریس با حضور هیاتهای عربی و اسلامی متشکل از قانونگذاران، شخصیتهای حقوقی، سیاسی، اجتماعی و مدافعان حقوق بشر از کشورهای مختلف اسلامی از جمله الجزایر، اردن، فلسطین، مصر تشکیل کمیته عربی- اسلامی در دفاع از اشرف اعلام گردید.
چهره های نماینده اسلام در فرانسه نیز در این اجلاس شرکت داشتند.
سید احمد غزالی نخست وزیر سابق الجزایر این اجلاس را، که در مقر شورای ملی مقاومت ایران در اورسورار برگزار گردید، در آستانه افظار پانزدهمین روز ماه رمضان افتتاح نمود.
« کمیته عربی - اسلامی در دفاع از شهر اشرف» طی بیانیه یی از شخصیتها ، اندیشمندان، روحانیون و مدافعان حقوق بشر به ویژه در منطقه خاورمیانه خواست که حمله 28ژوییه 2009 نیروهای دولتی عراق علیه قرارگاه اشرف را که منجر به کشته شدن 11تن از ساکنان اشرف و مجروح شدن 500تن از آنها شد، به مثابه «جنایتی که خنجری بر وجدان جامعه عربی و میهمان نوازی آن و ارزشهای اسلامی است» محکوم نمایند.
خانم مریم رجوی، رئیس حمهور برگزیده شورای ملی مقاومت ایران طی سخنانی گفت:« با آنکه اشرف در هفتاد کیلومتری مرز ایران قرار دارد، در صدر نگرانی حاکمان ایران است. آنها سرکوب مجاهدین را مهمترین اولویت خود در روابطشان با هر دولتی قرار داده‌اند و اشرف را بخشی از قیامهای جاری در تهران می‌بینند. علت کینه‌توزی رژیم ولایت فقیه به ساکنان اشرف این است که آنها الهامبخش مبارزة زنان و جوانان و قیام کنندگان برای آزادی هستند».
وی افزود :«امروز چهل روز از گروگان گرفته شدن 36تن از ساکنان اشرف می‌گذرد. آنها و حامیانشان در نقاط مختلف جهان در تمام این مدت در اعتصاب غذا هستند. ادامة اسارت آنها به خصوص به رغم صدور حکم آزادی آنها از جانب قاضی، برخلاف همة موازین انسانی، اسلامی و قانونی است. وی افزود : هزار زن پیشتاز مجاهد در شهراشرف مستقرند. حضور نیروهای مهاجم در اشرف که بارها زنان را به هتک حرمت تهدید کرده‌اند، آنان را در موقعیت خطرناکی قرار داده است. وی همة مسلمانان را فراخواند که در دفاع از آنان برخیزند».
شرکت کنندگان از جمله شیخ تیسیر تمیمی، قاضی القضات فلسطین، شیخ حمدی الضعیر از قضات فلسطین، خانم نریمان الرؤسان، آقای محمد الحاج، دکتر علی الضلاعین نمایندگان مجلس اردن و دکتر صلاح عبدالله رهبر حزب پیشرو ناصری مصر، در سخنان خود حمله به اشرف را به عنوان تعرض علیه مسلمانان بی دفاع به طور قاطع محکوم کردند. آنها حمایت قاطع خود و بخش اعظم مردم دنیای عرب از اهالی اشرف و پایداری آنها را اعلام نموده و ضرورت وحدت عربی در مقابله با گسترش بنیادگرایی اسلامی از نوع آخوندی را مورد تأکید قرار دادند.
خانم انیسه بومدین نویسنده و اسلام شناس، شیخ داو مسکین از اقطاب مسلمان فرانسه، آقای غالب بن شیخ اسلام شناس و شیخ خلیل مرون و آقای توفیق سبتی اعضای دفتر اجرایی شورای مسلمانان فرانسه در عداد سخنرانان در این اجلاس بودند.
کمیته عربی اسلامی دفاع از شرف در بیانیه خود می گوید : «نابودی اشرف برای رژیم ایران که با قیامهای سراسری مردم ایران مواجه است اهمیت مضاعفی دارد. این قیامها باعث شده که بنیادهای رژیم ولایت فقیه متزلزل شود، رهبری آن شقه شود و اکثر روحانیون از آن روی برگردانند. جنایت علیه زندانیان از جمله تجاوز به دختران و پسران زندانی که به تازگی توسط مقامهای خود رژیم افشا شده یکبار دیگر از ماهیت ضد انسانی و ضد اسلامی آن پرده برداشته است».
بیانیه اشاره می کند که «کشتار ساکنان اشرف، تلاش ملایان برای خروج از این بحران است و هیچ ربطی به ملت عراق ندارد. در 23سال گذشته عراق میزبان هزاران تن از مجاهدین بوده» به شهادت میلیونها عراقی و بسیاری از رهبران میهن پرست و دموکراتیک عراقی، «حضور سازمان مجاهدین خلق در عراق، بزرگترین سد و مانع سیاسی و تاریخی در مقابل استراتژی هژمونی ایران است».
کمیته از مردم عراق خواست « برای نجات عزت و شرافت عراق و عرب صدای خود را علیه این جنایت بلند کنند و به حمایت از میهمانان خود در شهر اشرف برخیزند».
مؤسسان کمیته خواهان « آزادی بلادرنگ 36گروگان ساکنین اشرف، خروج نیروهای عراقی از اشرف و استقرار یک نیروی بینالمللی در اشرف، و تضمین حفاظت آنان توسط نیروهای آمریکایی و عدم هرگونه جابجایی ساکنان اشرف در داخل یا خارج عراق» شدند.
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
14 شهریور 1388 ( 5 سپتامبر 2009)
اطلاعیه دبیرخانه شورای ملی مقاومت
حمله به اشرف-شماره 93

وخامت حال 3 گروگان و ممانعت از ورود سوخت به اشرف
روز پنجشنبه 12 شهریور، وضعیت جسمی سه تن از گروگانها ، مجاهدان خلق مهدی زارع، مشفق کنگی و رحمان حیدری در سی و هشتمین روز اعتصاب غذا رو به وخامت گذاشت.
به قرار اطلاع ، مهدی زارع به خاطر عوارض نابینایی به طور فوری نیازمند سیتی اسکن چشم می باشد. مشفق کنگی به خاطر درد شدید در قفسه سینه بایستی بلادرنگ عکسبرداری شود. رحمان حیدری نیز به هنگام بلند شدن در اثر سرگیجه بر زمین خورد و بیهوش شد. هر سه نفر نیازمند رسیدگی فوری پزشکی و اعزام به بیمارستان نیروهای آمریکایی هستند، که دولت عراق از آن طفره می رود.
 در ادامه اعمال محدودیتهای ضدانسانی، یک تانکر سوخت که مانند گذشته با هزینه ساکنان اشرف تهیه شده از دو شب پیش در ورودی اشرف متوقف شده و مأموران عراقی اجازه ورود آن را به داخل قرارگاه نمی دهند. نخست وزیری گفته است که در اشرف نیازی به سوخت نیست. این در حالی است که ایستگاه آب و ژنراتورهایی که آب و برق قرارگاه و حتی آب و برق مورد نیاز نیروهای عراقی را تأمین می کنند، نیازمند سوخت است.
از سوی دیگر، بهانه جویی سخیف دولت عراق به خاطر ادامه بازداشت 36گروگان مبنی بر ورود غیرقانونی و نداشتن برگه ورود در 23سال پیش، کماکان ادامه دارد. در حالیکه کپی کارت هویت آنها و کارت ویژه «شخص حفاظت شده طبق کنوانسیون چهارم ژنو» که از 5سال پیش توسط نیروهای آمریکایی صادر شده بود ، به دادگاه ارائه شده است.

 دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
13شهریور1388 (4 سپتامبر2009)


هفته حمایت و همبستگی با اعتصاب کنندگان
در آستانه چهلمین روز اعتصاب غذای اشرفی ها و خانواده های آنان اتحادیه جهانی ایرانیان در دفاع از اشرف عموم ایرانیان را در هفته همبستگی به حمایت از خواستهای اعتصابگران فرا می خواند
جوامع ایرانی به دولت آمریکا، اتحادیه اروپا و سازمان ملل نسبت و وضعیت جسمی اعتصابیون هشدار میدهند
در آستانه چهلمین روز اعتصاب غذای ساکنان اشرف و خانواده های آنان در واشینگتن، اتاوا، لندن، برلین، استکلهم و لاهه، اتحادیه جهانی جوامع ایرانی در دفاع از اشرف، عموم ایرانیان را به برگزاری هفته همبستگی با اعتصاب کنندگان و حمایت از خواستهای آنان فرا می خواند و از عموم هموطنان می خواهد در طول این هفته 14تا20 شهریور همه توان خود را در رساندن صدای آنان به گوش جهانیان به کار گیرند.
خواستهای اعتصاب کنندگان بسیار روشن است. آنها می خواهند از ادامه کشتار و سرکوب اشرفیان، ادامه محاصره آنان و نقض مستمر و سیستماتیک حقوق اولیه شان جلوگیری کنند. این خواست عموم ایرانیان مخالف رژیم آخوندی مستقل از تمایلات سیاسی و مذهبی و اجتماعی گوناگون است. این یک خواست منطقی، مشروع و موجه است. چرا که همه عوامل و انگیزشها و زمینه های حملات روزهای 6و7مردادماه، که به شهادت 11تن از مجاهدان و مجروح شدن 500تن از آنان و به گروگان گرفتن 36 مجاهد شد، همچنان به قوت خود باقی است.
نیروهای جنایتکار در داخل و خارج اشرف حضور دارند، رژیم آخوندی با تمام قوا از دولت عراق می خواهد اشرف را از میان بردارد و متأسفانه جامعه بین المللی به ویژه دولت آمریکا، سازمان ملل متحد و اتحادیه اروپا اقدام موثری در جهت جلوگیری از ادامه کشتار به عمل نیاورده اند.
وضعیت جسمی اعتصاب غذا کنندگان مایه نگرانی عموم هموطنانمان در داخل و خارج ایران است. بسیاری از آنها در وضعیت وخیمی به سر می برند. به گفته پزشکان در صورت ادامه وضعیت فعلی به زودی سلامتی شماری از اعتصابیون به نقطه بازگشت ناپذیر می رسد.
ما از همه طرفها می خواهیم این خواستها به ویژه نکات زیر را هر چه سریعتر تضمین نمایند:
1- آزادی فوری و بدون قید و شرط 36گروگان مجاهد که در وضعیت خطرناکی به سر می برند.
2- به اجرا در آمدن قطعنامه 24 آوریل پارلمان اروپا و تامین حفاظتهای ناشی از کنوانسیون چهارم ژنو برای ساکنان اشرف از جمله جلوگیری از هر گونه اخراج یا جابجایی اجباری ساکنان اشرف.
3- تضمین عدم تکرار خشونت و حمله علیه اشرف و تشکیل هیأت تحقیق بین المللی در مورد جنایت 28 و 29 ژوییه
4- استقرار یک تیم مانیتورینگ بین المللی در اشرف تحت نظر ملل متحد.
اتحادیه جهانی جوامع ایرانی برای اشرف
13شهریور1388(4 سپتامبر 2009)

اطلاعیه دبیرخانه شورای ملی مقاومت
حمله به اشرف-شماره 92
دولت عراق در یک توطئه جدید میخواهد 36 گروگان را به اتهام ورود غیر قانونی به عراق در زندان نگهدارد
فراخوان بین المللی برای نجات جان 36 گروگان
درحالیکه 36مجاهد به گروگان گرفته شده سی و هشتمین روز اعتصاب خود را می گذرانند و در حالی که قاضی دادگاه شهرخالص، روز 2شهریور (24اوت2009) حکم آزادی آنان را صادر کرده است، نخست وزیری عراق به درخواست فاشیسم دینی حاکم بر ایران، در یک شانتاژ کثیف و با طرح بهانه های مسخره و جدید از آزادی آنها جلوگیری می کند.
در همین رابطه یک هیأت از افسران وزارت کشور مأمور شده اند تا علیه این 36گروگان به اتهام ورود غیر قانونی به عراق به دادگاه شکایت کنند. آنها با گشودن این پرونده مسخره در صدد هستند این زندانیان را که هم اکنون در سی و هشتمین روز اعتصاب غذا در وضعیت وخیمی به سر می برند، با مرگ مواجه کنند.
شورای ملی مقاومت ایران هفته گذشته و پس از صدور حکم آزادی 36تن توسط قاضی خالص اعلام کرد که سفارت رژیم ایران در بغداد و طراحان حمله جنایتکارانه به اشرف، مانع آزادی آنان شده اند.
به قرار اطلاع، منوچهر متکی وزیر خارجه ملایان در سفر به عراق بر ممانعت از آزادی 36گروگان تأکید ورزیده و از پاسدارکاظمی قمی، سفیر رژیم در عراق، که ازمهره های قدیمی نیروی تروریستی قدس است خواسته است ترتیبی بدهد که این نفرات تحت فشار قرار بگیرند تا شاید درهم بشکنند و راضی شوند به اشرف برنگردند.
صبح دیروزمجاهد خلق حسین سروآزاد زندانی سیاسی که 9سال را در زندانهای رژیم خمینی سپری کرده است و اکنون در اعتصاب غذا به سر می برد، به هنگام برخاستن بیهوش شد و بر زمین افتاد و پلیس ناگزیر او را به بیمارستان شهر خالص منتقل کرد.
ورود این 36تن به عراق و حضور آنان طی 23سال گذشته در عراق کاملأ قانونی و با ویزا و اجازه رسمی دولت وقت عراق بوده است. علاوه بر این تک تک آنان در سال2004 به عنوان افراد حفاظت شده تحت کنوانسیون4 ژنو توسط دولت ایالات متحده آمریکا و نیروی چند ملیتی در عراق به رسمیت شناخته شده و برای همة آنها کارت هویت «فرد حفاظت شده» صادر گردیده است. ربودن و نگهداری غیرقانونی افراد حفاظت شده جنایت جنگی محسوب می شود. مسئولیت این رفتار غیرقانونی و مسئولیت هر گونه آسیبی به گروگانها به طور مستقیم بر عهده نخست وزیر عراق است و در محاکم و مراجع بین المللی قابل پیگرد می باشد.
مقاومت ایران دولت آمریکا، نیروی چند ملیتی در عراق، دبیرکل ملل متحد، شورای امنیت، کمیسر عالی حقوق بشر و همه مراجع و سازمانهای مدافع حقوق بشر را به اقدام فوری برای نجات جان و آزادی 36گروگان فرا می خواند.
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
12شهریور 1388(3 سپتامبر 2009)


اطلاعیه دبیرخانه شورای ملی مقاومت
حمله به اشرف-شماره91
اکثر 36مجاهد به گروگان گرفته شده در سی و پنجمین روز اعتصاب غذا در وضعیت بحرانی به سر می برند
پنجمین هفته اعتصاب غذا در اشرف، واشینگتن، اتاوا، لندن، برلین، لاهه و استکهلم به پایان می رسد
36مجاهد خلق که توسط نیروهای عراقی به گروگان گرفته شده اند، امروز، سی و پنجمین روز اعتصاب غذای خود را در شرایطی جانکاه سپری می کنند. همه آنها از ضعف و بیحالی رنج می برند و عمده آنها زیر سرم قرار دارند. مهدی عبدالرحیمی، حسن بشارتی و غلامرضا خرمی به دلیل شدت گرفتن اختلالات گوارشی، ضعف شدید و عدم توانایی نوشیدن مایعات در وضعیت بسیار بحرانی به سر می برند.
حال مجاهدان خلق عباس فیلی، محمدرضا هوشمند و حمید اشتری نیز، به دلیل عفونت گلو و مشکلات گوارشی، شدت گرفتن بیماری حاد رماتیسم و آسم برونشیک رو به وخامت نهاده است.
همزمان اعتصاب غذای مجاهدان شهر اشرف و ایرانیان و هواداران مقاومت در شهرهای واشینگتن، اتاوا، لندن، برلین، لاهه و استکهلم در آستانه ششمین هفته خود، در حالی ادامه می یابد که برخی از آنها در وضعیت وخیمی به سر میبرند و به بیمارستان منتقل شده اند.
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
9شهریور1388(31اوت2009)

اطلاعیه دبیرخانه شورای ملی مقاومت
حمله به اشرف-شماره 90
سی و دومین روز اعتصاب غذای 36مجاهد گروگان
 ادامه اعتصاب غذا در اشرف و شهرهای واشینگتن، اتاوا، لندن، برلین، لاهه و استکهلم
امروز جمعه 6شهریور ماه، 36مجاهد به گروگان گرفته شده سی و دومین روز اعتصاب غذای خود را در حالی پشت سر می گذارند که همه آنها به دلیل عوارض ناشی از جراحت و ضربات وارده توسط نیروهای عراقی و در اثر اعتصاب غذای طولانی، از ناراحتیهای شدید و دردهای طاقتفرسا رنج می برند. شماری از آنها به دلیل جراحتهای سنگین، شرایط جانکاهتری را تحمل می کنند.
همزمان اعتصاب غذای ساکنان اشرف و ایرانیان در واشینگتن، اتاوا، لندن، برلین، لاهه و استکهلم در حالیکه با عوارض جسمی بسیار زیادی مواجه هستند، وارد دومین ماه خود می شود.
در اشرف، در شب و روز گذشته مجاهدان خلق مهناز جدیدیان، میترا رفیعی، بدری رحیمی، فروغ پاکدل، شهاب اطمینان، اسدالله اکبری، حسنی منصوری، طیبه یادگاریان، فرشته محمدی، جابر فخیمی، بهرام حسن زاده، عقیل عبداللهی، بهروز طاهرزاده، حمید عزیزی، مجتبی نجات بخش، مهدی عسکری، علامرضا سیره، صادق کیهانی، سجاد شکوفی و ایمان علیپور دچار ضعف و بیحالی شدید، درد در ناحیه قلب، سنگکوب، افت شدید فشار خون، تاری چشم، اختلال در بینایی، درد شدید در عضلات قفسه سینه شده اند و برخی از آنها در بیمارستان بستری گردیده اند.
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
6شهریور 1388(28 اوت 2009)

اطلاعیه دبیرخانه شورای ملی مقاومت
حمله به اشرف-شماره 89
اعتصاب غذای 36 مجاهد گروگان، ساکنان اشرف و هواداران مقاومت
 در واشینگتن، اتاوا، لندن، برلین، لاهه و استکهلم وارد دومین ماه خود می شود
اولین ماه اعتصاب غذای 36مجاهد به گروگان گرفته شده توسط نیروهای عراقی و اعتصاب غذای ساکنان اشرف و هواداران مقاومت در واشینگتن، اتاوا، لندن، برلین، لاهه و استکهلم سپری و وارد دومین ماه خود می شود.
 36مجاهدی که روز 6مرداد (28ژوییه) توسط نیروهای عراقی به گروگان گرفته شدند، در حالی سی امین روز اعتصاب غذای خود را پشت سر می گذارند. که شماری از آنان به هنگام ربوده شدن به شدت مجروح بودند و همچنان از عوارض آن رنج می برند. بقیه آنها نیز به شدت مصدوم و مضروب شده بودند. آنها که به بازداشت خودسرانه و شکنجه و رفتار سرکوبگرانه یی که با آنها شده، معترضند، به دلیل جراحتهای وارده و عوارض ناشی از اعتصاب غذا از ناراحتیهای شدید و دردهای طاقتفرسا رنج می برند، برخی از آنها قدرت راه رفتن ندارند و با صندلی چرخدار جابجا می شوند، برخی از آنها به هنگام حضور در مقابل قاضی از شدت درد و ضعف بیهوش شدند. روز گذشته به رغم صدور حکم آزادی این گروگانها توسط قاضی شهر خالص، نخست وزیری عراق به درخواست رژیم ایران از آزادی آنها جلوگیری کرد.
در آستانه دومین ماه اعتصاب غذای رزم آوران شهر اشرف، حال تعدادی از آنها رو به وخامت نهاده است. مجاهدان خلق میترا رفیعی، طیبه مسرور، مهناز ابوذریان، فروغ پاکدل، بدری رحیمی، نوشین نامور، لیدا نسب زاده، شمسی روشنایی، فرشته محمدی، مریم افسای، مهناز جدیدیان، مریم شیرنگی، اقدس نایب، شهلا طوسی، حسنیه منصوری، طیبه یادگاریان، سعیده صبوری، محمد تسلیمی، محمد خدابنده، محمد عمرانی، علی احسانی، پیمان مجلل و هادی کاسه چی، اکبر رئیسی، آرمان جم، ابراهیم روشندل، مسعود آزادی، بهروز سوری، شهریار فعلی پور، حسین شهیدزاده و حسن نکویی، رضا محمودیان، فتح الله حیدری، قاسم طاهری، قاسم یزدانی، محمد علی صالحی، اسدالله اکبری، عقیل عبداللهی، ایمان علیپور، شهاب اطمینان و جواد قلاوند از عوارض مختلف از جمله کاهش شدید بینایی، ضعف و بیحالی مفرط، سردرد شدید، فینت و عدم تعادل در راه رفتن، ناراحتی کلیه، اسپاسم و دردهای شدید عضلانی، زخم اثنی عشر و حالت تهوع، رنج می برند. برخی از آنها در بیمارستان بستری شده اند. اکثر اعتصاب کنندگان بین 9تا 18کیلو از وزن خود را از دست داده اند.
اعتصاب غذا کنندگان اشرف در پیامی خطاب به مردم ایران نوشتند: رژیم درهم شکسته ولایت فقیه به زعم خود می خواست با کشتار اشرف، قیام سراسری مردم را نیز خاموش کند، اما به عکس خشم و نفرت مردم علیه آخوندهای حاکم را فروزانتر و عزم مجاهدان برای استیفای حقوق به یغما رفته ملت ایران را جزمتر و به همبستگی ملی عموم مردم و نیروها و شخصیتهای سیاسی مخالف ابعاد جدیدی داد و این اعتصاب غذای سراسری مظهر این خشم، جلوه این عزم و نماد این همبستگی است.
اعتصاب کنندگان اشرف تأکید کردند که خواستهای آنها شامل آزادی 36مجاهد گروگان، بیرون رفتن نیروهای عراقی از اشرف، بر عهده گرفتن حفاظت توسط نیروهای آمریکایی تا زمانی که یک نیروی بین المللی این وظیفه را بر عهده بگیرد و همچنین استقرار یک تیم نظارت بین المللی در اشرف، می شود.
آنها تاکید کردند: « قریب به 2000تن انواع نیروهای سرکوبگر با همان سلاحها و ابزار قتاله در داخل و اطراف اشرف صف آرایی کرده اند. آنها با ممانعت از ورود خبرنگاران و وکلا و نمایندگان و فعالان حقوق بشری و با محاصره تمام عیار اشرف می خواهند بر آنچه انجام شده یا انجام خواهد شد، سرپوش بگذارند. به خصوص که تا کنون، نه نیروهای آمریکایی و نه هیچ مرجع و مقام با ارگان بین المللی،حفاظت و امینت اشرف را تضمین نکرده است. در چنین شرایطی، این اعتصاب سلاح ما و تنها سلاح ما برای پیشگیری از تجدید همان حمله و کشتار و برای در هم شکستن توطئه های دار و دسته خامنه ای است که در واپسین مرحله حیات از هیچ خباثت و جنایتی فروگذار نمی کنند. از اینرو باید بر روی گرفتن تضمینهای لازم از ایالات متحده و ارگانهای ذیربط بین المللی تاکید ورزید».
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
4شهریور 1388(26 اوت 2009)

اطلاعیه دبیرخانه شورای ملی مقاومت
حمله به اشرف-شماره 88
به رغم حکم آزادی 36 تن از ساکنان اشرف توسط قاضی
دولت عراق به درخواست رژیم ایران از آزادی آنها جلوگیری می کند
ساعت 10صبح، روز دوشنبه 2شهریور (24اوت 2009) قاضی دادگاه شهر خالص، حکم آزادی 36گروگان اشرف را صادرکرد و حکم را برای اجرا به پلیس ابلاغ نمود. خبرگزاری اصوات العراق روز دوشنبه 24 اوت و روزنامه الصباح الجدید روز سه شنبه 25 اوت خبر آزادی گروگانها از زندان را منتشر کردند و نوشتند: « یک منبع دولتی مسئول در استان دیالی روز دوشنبه خبر داد 36نفر از اعضای سازمان مجاهدین خلق که یک ماه از دستگیری آنها توسط نیروهای عراقی گذشته بود، آزاد شدند».
بر اساس حکم قاضی خالص، که مورد تائید دادستان خالص نیز قرار گرفته است، مجاهدان اسیر باید بلادرنگ آزاد می شدند. اما پلیس از آزادی آنان که در بیست و نهمین روز اعتصاب غذای خود به سر می برند، خوداری کرده و می گوید: برای آزادی آنها باید موافقت مقامات بالاتر گرفته شود! پیداست که سفارت رژیم ایران در بغداد و طراحان حمله جنایتکارانه به اشرف، سراسیمه از صدور حکم آزادی 36گروگان به بهانه های واهی از آزادی آنها جلوگیری کرده اند. به قرار اطلاع ، پرونده به دستور نخست وزیری عراق به بعقوبه منتقل شده و دادستان بعقوبه نسبت به صدور حکم آزادی فرجام خواسته است تا از آزادی گروگانها ممانعت شود.
اکنون بیش از پیش روشن می‌شود که نگهداری این افراد تنها به خواست رژیم ایران و در جهت اجرای توافق دوجانبه یی است که خامنه ای آن را در روز 10 اسفند علنی کرد.
مقاومت ایران دولت آمریکا، نیروی چند ملیتی- عراق، دبیرکل، شورای امنیت و کمیسر عالی حقوق بشر ملل متحد و همه مراجع مدافع حقوق بشر را به اقدام فوری برای نجات جان و آزادی 36گروگان که در تهاجم نیروهای عراقی ربوده شده و برخلاف حکم صریح قاضی آزاد نشده اند، فرا می خواند.
مقاومت ایران به دولت عراق هشدار می دهد که به گروگان گرفتن افراد حفاظت شده در عداد جنایت علیه بشریت و قابل تعقیب در محاکم بین المللی است و از سفارت آمریکا در بغداد و فرماندهی نیروهای آمریکایی می خواهد تا به تعهداتشان در قبال افراد حفاظت شده تحت کنوانسیون چهارم ژنو طبق موافقتنامه یی که با یکایک ساکنان اشرف از جمله این 36تن امضاء کرده اند، پایبند باشد.
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
3شهریور 1388(25اوت 2009)

اطلاعیه دبیرخانه شورای ملی مقاومت
حمله به اشرف-شماره 87
گزارش وضعیت شماری از مجروحان و گروگانها
سه هفته پس از حمله جنایتکارانة مزدوران عراقی به مجاهدان اشرف گزارش وضعیت چند تن از مجروحان و گروگانها به شرح زیر است :
 1ـ مجاهد خلق سعید حبیبی با 27سال سابقه حرفه یی مبارزاتی علیه دیکتاتوری دینی در ایران، بستری در بیمارستان بَلَد در اثر عبور خودروی زرهی هاموی از روی بدن، دچار شکستگی شدید استخوانهای لگن واستخوان پای چپ شده است. شکستگی استخوان لگن توأم با جابجائی و دارای عوارض دیگری از قبیل قطع کامل مجرای ادرار می باشد و در حال حاضر از ناحیه شکم سوند وارد مثانه کرده اند. در چنین وضعیتی متخصص اورولوژیست با فوق تخصص مجاری می تواند عملهای جراحی ضروری را انجام بدهد که در بیمارستان بلد قابل دسترس نیست مگر اینکه نیروهای آمریکایی او را به خارج یا به یکی از بیمارستانهای خود در آلمان یا آمریکا منتقل کنند یا دستکم یک تیم متخصص پزشکی را که مقاومت ایران با برعهده گرفتن کلیه هزینه ها به بیمارستان بلد می فرستد در این بیمارستان بپذیرند و با آن همکاری کنند و امکانات لازم را در بیمارستان خود در اختیار این تیم قرار بدهند. نیروهای آمریکایی طبق مقررات بیمارستان نظامی خود از قبول سایر پزشکان و متخصصان در این بیمارستان امتناع می کنند.
مقاومت ایران از سفیر ایالات متحده در بغداد ، فرماندهی نیروهای چند ملیتی، دبیرکل ملل متحد و کمیسر عالی حقوق بشر و سازمانهای ذیربط بین المللی می خواهد ترتیبی بدهند که بیمار یا به خارج فرستاده شود و درآلمان یا ایالات متحده به بستگان و دوستانش تحویل گردد، یا دست کم بیمارستان بلد به طور استثنایی تیم پزشکی را که ساکنان اشرف معرفی خواهند کرد برای معالجه بیمار بپذیرد.
2ـ مجاهد خلق مسعود احمدی، بستری در بیمارستان بَلَد به خاطر اصابت گلوله به پای چپ و متلاشی شدن استخوانهای ساق پا که بایستی مورد عمل پیوند استخوان و پیوند پوست قرار بگیرد.
3ـ گروگانهای اسیر و مجروح در مقر پلیس در زندان شهر خالص که هر 36تن به هنگام دستگیری و آدمربایی به شدت مورد ضرب و شتم قرار گرفته و شماری از آنها گلوله خوردند، در آغاز چهارهمین هفته اعتصاب غذا همه آنها دچار ضعف مفرط هستند و برخی از آنان از جمله مجاهدان خلق جواد گوگردی ، مهدی عبدالرحیمی، علی تولمی، عباس فیلی و مهدی زارع در ضعف شدید می باشند و به تدریج شنوایی و بینایی خود را از دست می دهند. مجاهدان خلق ابراهیم کماری و محمدرضا هوشمند نیز بر اثر جراحتها و صدمه های ناشی از حملات مزدوران همچنان دردهای شدید دارند. روز گذشته به هنگام استماع از سوی قاضی تحقیق در شهر خالص شماری از مجروحان که توان ایستادن نداشتند، بیهوش شدند. درخواست اکید مجاهدان به گروگان گرفته شده دیدار با وکلایشان پرفسور اشنیبام، کنت لوئیس، مارک استفنز و فرانسوا سر مدیر اجرایی کمیته بین المللی حقوقدانان در دفاع از اشرف است.
بنا بر گزارشها، شیوه گروگانگیری مجاهدان اسیر به این ترتیب بوده که 4فرد مسلح لباس مشکی همزمان به یک مجاهد مضروب یا مجروح حمله می کردند و یکی از آنها یک چفیه را بر دور گردن او می انداخت و گره می زد و به روی زمین می کشید تا در حین خارج کردن از صحنه توان فریاد زدن نداشته باشد. دژخیمان مزبور سپس گروگان اسیر را به یک خودرو یا اتاقکی در همان نزدیکی در بیرون قرارگاه اشرف منتقل و شروع به شکنجه و ضرب و شتم او می کردند.
دبیرخانه شورای ملی مقاومت
29مرداد1388 (20 اوت2009)

اطلاعیه دبیرخانه شورای ملی مقاومت
حمله به اشرف-شماره 86

بادکنک های دروغپردازی وجنگ روانی رژیم آخوندی علیه مجاهدان اشرف می ترکد
• عضو کمیته امنیت دیالی خبر کشف اجساد کویتی ها در اشرف را تکذیب کرد
• عضو کمیسیون حقوق بشر پارلمان عراق این خبرسازی مجعول را توجیه اقدامات نیروهای امنیتی در اشرف دانست
• حزب اسلامی و حزب دموکرات کردستان عراق امضای هر نوع بیانیه یی علیه ساکنان اشرف را تکذیب کردند
1- خبرگزاری کردستان عراق (آکانیوز) روز 26مرداد1388 اعلام کرد: «بعداز انتشار خبر کشف یک گور جمعی اسیران کویت در کمپ اشرف، شماری از مسئولان کمپ و استان دیالی و حکومت عراق و مجلس نمایندگان عراق این خبر را تکذیب کرده و آن را تبلیغات فرمانده پلیس دیالی توصیف کردند.
این خبرگزاری به نقل از یک عضو کمیته حقوق بشر پارلمان عراق نوشت: «انتشار خبر کشف گور جمعی در کمپ اشرف، فقط ادعای نیروهای امنیتی است تا به کارهایی که در داخل این کمپ انجام داده‌اند مشروعیت بدهند». خبرگزاری کردستان عراق خاطرنشان کرد: «روز 28ژوییه گذشته حکومت عراق با حمایت 1200پلیس و 700سرباز و 300نفر مسلح ویژه نوری مالکی، نخست وزیر عراق به کمپ اشرف حمله کردند».
همچنین زیاد احمد، عضو کمیته امنیت استان دیالی، به خبرگزاری کردستان عراق گفت: «خبر کشف گور جمعی مربوط به اسیران کویتی در کمپ اشرف، از واقعیت به دور است و اینها فقط ادعاهای فرمانده پلیس دیالی است . ما به عنوان شورای استان دیالی از فرمانده پلیس درخواست کرده‌ایم که به این کمپ برویم. اما به ما اعلام کرده‌اند باید اجازه شورای وزیران را داشته باشید. به همین خاطر تاکنون نتوانسته‌ایم به این کمپ سر بزنیم».
آکانیوز به نقل از نسرین بهجت، رئیس کمیته زنان و کودکان در شورای استان دیالی، افزود: «ما عبدالحسین شمری، فرمانده پلیس دیالی، را برای شرکت در جلسه شورای استان فراخوانده و از وی سؤال کرده‌ایم. او گفته است اطلاعاتی به ما رسیده که گور جمعی اسیران کویتی در آنجا هست. اما تاکنون این موضوع تعیین تکلیف نشده و به اثبات نرسیده است».
یادآوری می کنیم که مقاومت ایران در اطلاعیه شماره80 دبیرخانه شورای ملی مقاومت به تاریخ 21مرداد1388 از مقامات، پارلمانترها و رسانه های کویت و مقامات اتحادیه عرب دعوت کرده بود «برای آشنایی بیشتر با دروغپردازیهای فاشیسم دینی حاکم بر ایران و دست نشاندگان آن در عراق، به هر تعداد و برای هرچند روز که امکانپذیر باشد به اشرف بیایند و بدون هیچ محدودیتی به تحقیق بپردازند و نتیجه تحقیقات خود را برای اطلاع
افکار عمومی منتشر نمایند». به نظر می رسد بادکنکهای دروغپردازی و جنگ روانی رژیم آخوندی علیه مجاهدان اشرف یکی پس از دیگری می ترکد.
2- از سوی دیگر روز 24مرداد، آقای محمد احسان، وزیر امور مناطق خارج در اقلیم کردستان عراق گفتگو با خبرگزاری کردستان این خبر را که حزب دموکرات کردستان عراق خواستار اخراج مجاهدین از عراق شده است، تکذیب کرد و گفت: این خبر صحت ندارد و حزب دموکرات کردستان هیچ بیانیه یی از این قبیل را امضا نکرده است. پیش از آن رسانه های حکومت آخوندی اعلام کرده بودند شماری از احزاب عراقی در انگلستان از جمله حزب دموکرات کردستان و حزب اسلامی عراق با امضای بیانیه یی خواستار اخراج سازمان مجاهدین خلق از خاک عراق شده اند.
3- حزب اسلامی عراق در لندن نیز امروز 27مرداد، امضای چنین بیانیه یی را تکذیب کرد. آقای فرید صبری، نماینده حزب در لندن، در اظهاراتی اختصاصی به سایت حزب اسلامی گفت: «برخی رسانه‌ها چند روز پیش بیانیه یی امضا شده توسط عده یی از نمایندگان نیروهای سیاسی عراق در لندن پیرامون یورش به قرارگاه اشرف را منتشر کردند که در حمایت از مواضع دولت عراق در این مورد و مبتنی بر درخواست اخراج ساکنان قرارگاه از عراق بود و امضای من نیز به این بیانیه به عنوان نماینده حزب اسلامی عراق در انگلستان اضافه شده بود». آقای صبری تأکید کرد: «که حزب اسلامی هیچ رابطه یی با بیانیه‌یی که از چنین سیاستها و اعمالی حمایت می‌کند، ندارد. وی افزود: وارد کردن نام حزب اسلامی به چنین بیانیه‌‌هایی در چارچوب جوسازی قبل از انتخابات و تلاش برای بی‌اعتماد کردن رأی دهندگان و توده مردم به مواضع ملی و میهنی حزب اسلامی عراق است».
4-در یک تحول دیگر روز گذشته 26مرداد، رسانه های عراقی از جمله روزنامه نیمه رسمی الصباح و تلویزیون البغدادیه خبر دادند خانم نرمین عثمان، وزیر محیط زیست عراق، در یک کنفرانس مطبوعاتی در کربلا اعلام کرد:«ایران از طریق کاهش سهمیه آب در رودخانه های کارون و سیروان برگ فشاری را علیه دولت عراق به کار می گیرد... هدف از این فشارها در تنگنا قرار دادن دولت در مقابل مردم عراق و مجبور کردن دولت به اخراج اپوزیسیون ایران از خاک عراق می باشد». به این ترتیب پرده از روی یک توطئه رذیلانه و ترفند دیگر فاشیسم دینی حاکم بر ایران علیه مجاهدان اشرف برداشته شد.
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
27مرداد 1388(18 اوت 2009)


اطلاعیه دبیرخانه شورای ملی مقاومت
حمله به اشرف-شماره 85
36 عضو مجاهدین باید بلافاصله آزاد شوند
دوشنبه شب26مرداد (17 اوت2009) تلویزیون عرب زبان رژیم آخوندی به نام العالم، به نقل از جعفر الموسوی، یک عامل شناخته شده این رژیم، خبر داد: دادگاه خالص «طی روزهای آینده شاهد محاکمه 36عضو سازمان مجاهدین خواهد بود». الموسوی در یک ترفند ابلهانه که معمولاً شکنجه گران و دژخیمان کهریزک و اوین و گوهر دشت و قزلحصار علیه قربانیان خود به کار می برند، گفت: این 36تن باعث ایجاد خشونت بین نیروهای پلیس و ساکنان اشرف در اواخر ژوییه گذشته شدند. وی ضمن تکرار اراجیف سالهای گذشته خود در مورد مجاهدین گفت: «پرونده محاکمه مجاهدین خلق تروریست به اتهام به هدر دادن اموال عراق و کشتار و سرکوب مردم پس از جمع آوری ادله در رابطه با محکومیت سازمان مذکور وارد مرحله تحقیق شده است». جعفر الموسوی، که در میان مردم عراق به شدت منفور است، در ژانویه2008 از سمت خود به عنوان دادستان این دادگاه بر کنار شد.
36تن ازساکنان ربوده شده اشرف، همگی افراد حفاظت شده هستند و از نظر حقوقی گروگان محسوب می شوند. هرگونه محاکمه آنها غیرقانونی است و همگی آنها باید بلادرنگ آزاد شوند. بسیاری از آنها، قبل از شروع حمله نیروهای عراقی در ورودی اشرف ربوده شدهاند و مهاجمان از هویت آنها اطلاع نداشتند. بر اساس طرح نیروی تروریستی قدس، نیروهای مهاجم می باید تعداد هر چه بیشتری از ساکنان اشرف را می ربودند تا هم امکان استرداد آنها به رژیم ایران وجود داشته باشد و هم به عنوان یک عامل فشار و شانتاژ علیه مجاهدین به کار گرفته شوند.
ربودن و گروگانگیری افراد حفاظت شده، جنایت جنگی و جنایت علیه بشریت است. مسئولیت این گروگانگیری تماماً به عهده نخست وزیر عراق است که دستور کشتار و آدمربایی را صادر کرد. یکی از خواستهای ساکنان اشرف و ایرانیان در اروپا و آمریکا که دست به اعتصاب غذا زده اند، محاکمه عاملان و آمران جنایت علیه ساکنان اشرف از جمله ربودن 36مجاهد خلق است (اطلاعیه شماره14 دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران- 6مرداد1388).
عفو بین الملل در بیانیه 22مرداد (13 اوت2009) درباره گروگانها نوشت: «آنها از اینکه بتوانند وکلای مورد انتخاب خود را داشته باشند منع شدهاند و در اعتراض به بازداشت و بدرفتاری که با آنها شده دست به اعتصاب غذا زده اند...عفو بین الملل نگران است 36نفر از ساکنان اشرف در معرض این تهدید باشند که به صورت اجباری و با زور به ایران بازگردانده شوند، جایی که آنها با خطر اعدام و شکنجه روبرو خواهند شد».
از سوی دیگر، منوچهر متکی، وزیر خارجه آخوندها، که سوابق تروریستی و آدمربایی او در ترکیه از 22سال پیش افشا شده است، روز گذشته در ملاقات با سفیر عراق در تهران گفت: «وجود اردوگاه منافقین در خاک عراق در شأن مناسبات رو به رشد و حسنه دو کشور نبود و تهران خواهان بازگردانیدن آن گروه از منافقینی است که مرتکب جنایت شده و ...تحت تعقیب می‌باشند» (خبرگزاری سپاه پاسداران، فارس-26مرداد88).
با توجه به اینکه در حمله جنایتکارانه نیروهای عراقی به اشرف، که تاکنون 11شهید، 36گروگان، 500مجروح و بیش از 1000مضروب و مصدوم برجای گذاشته و به سرقت و تصرف بیش از 5/2میلیون دلار اموال ساکنان اشرف منجر شده است،
 با تأکید بر عدم صلاحیت دولت و نیروهای عراقی برای حفاظت از ساکنان اشرف،
 و با یادآوری هشدارهای مکرر ساکنان اشرف و حقوقدانان و پارلمانترها در کشورهای مختلف در یکسال گذشته نسبت به خطرات غیرقابل قبول انتقال حفاظت اشرف به نیروهای عراقی،
 مقاومت ایران بار دیگر خاطر نشان می کند که طبق ماده45 کنوانسیون چهارم ژنو، ایالات متحده باید مسئولیت حفاظت ساکنان بیدفاع اشرف را مجدداً برعهده بگیرد. هر گونه تعلل و اتلاف وقت می تواند به فجایع دیگری توسط نیروهای مزدور و سرکوبگر عراقی بینجامد. مسئولیت ممانعت از چنین فجایعی تماماً متوجه آمریکا است. نیروهای آمریکایی با یکایک ساکنان اشرف به ازای تحویل سلاحهایشان، موافقتنامه یی مبنی بر تضمین حفاظت آنها تا تعیین تکلیف نهایی امضا کرده اند.
شایان یادآوری است که ساکنان اشرف تصمیم خود برای بازگشت به ایران را تحت نظارت بین المللی و به شرط مصونیت از دستگیری و شکنجه و اعدام و برخورداری از حق آزادی بیان، در روز 28تیر (19ژوییه2009)، یعنی 10روز قبل از حمله جنایتکارانه نیروهای عراقی و کشتار ساکنان اشرف، به اطلاع مقامهای امریکایی و از طریق آنها به اطلاع مقامهای عراقی رسانده بودند. دو روز قبل از حمله نیز این تصمیم در روز 4مرداد (26ژوییه2009) در اشرف به طور رو در رو در حضور مقامهای امریکایی به مقامهای عراقی ابلاغ شد. همچنین خانم مریم رجوی، رئیس جمهور برگزیده شورای ملی مقاومت ایران، یک روز قبل از حمله با صدور بیانیهیی «درباره بازگشت ساکنان اشرف به ایران با شرایط مشخص» در پنجم مرداد (27ژوییه2009)، تصمیم ساکنان اشرف را اعلام نمود. این بیانیه در همان روز برای ارگانهای بین المللی و مقامهای آمریکایی و عراقی ارسال گردید. بنابراین حمله در شرایطی انجام شد که ساکنان اشرف از 10روز قبل از آن قصد خود را برای ترک عراق و بازگشت به میهنشان با شرایط مشخص اعلام کرده بودند. بدون تردید حمله و کشتار جنایتکارانه نیروهای عراقی در اشرف در روزهای 6 و 7مرداد (28و29 ژوییه2009) به خواست و دستور خامنه ای، ولی فقیه ارتجاع، در بحبوحه قیام مردم ایران و برای سرکوب اپوزیسیون دیکتاتوری مذهبی به دست نوری مالکی، انجام شده است.

دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
27 مرداد 1388(18 اوت 2009)

اطلاعیه دبیرخانه شورای ملی مقاومت
حمله به اشرف- شماره 84
شهادت مجاهد خلق علی اصغر یعقوب پور یکی دیگر از مجروحان حمله وحشیانه نیروهای عراقی به اشرف
حوالی ظهر امروز، دوشنبه 26مرداد (17 اوت2009) علی اصغر یعقوب پور 47ساله از کادرهای قدیمی سازمان مجاهدین خلق ایران، پس از سه هفته درد و رنج و چندین عمل جراحی از جمله قطع پای راست در بیمارستان َبلَد نیروهای آمریکایی، به شهادت رسید. وی روز28ژوئیه2009 پس از ضربه سنگین مغزی و همچنین له شدگی پا توسط نیروهای عراقی، از ناحیه شکم و بازوی دست چپ مورد اصابت گلوله قرار گرفت. وی در شمار 12مجروح وخیمی بود که پس از 48ساعت تاخیر در 30ژوییه توسط نیروهای آمریکایی به بیمارستان بَلَد انتقال یافت.
او از زندانیان سیاسی رژیم خمینی بود و 4سال را در اوین و قزلحصار تحت انواع شکنجه ها به سر برد.
شورای ملی مقاومت در اطلاعیه شماره18 خود، به تاریخ 28ژوییه اعلام کرد: اصغر یعقوب پور به خاطر اصابت گلوله در ناحیه شکم و شکستگی دست در شمار مجروحان وخیمی است که نیازمند جراحی و رسیدگیهای فوری پزشکی است اما مزدوران عراقی از آن ممانعت می کنند و در اطلاعیه شماره22 به تاریخ 29ژوییه نیز خاطرنشان شده بود: «مسئولیت ممانعت از ورود پزشکان به اشرف و مرگ مجروحان بر عهده نوری مالکی می داند و به محاکم بین المللی شکایت می کند». مقاومت ایران نوری مالکی، را نخستین مسئول جنایت علیه بشریت در اشرف بر طبق «توافق دوجانبه» با خامنه ای میشناسد و او را به پاسخگویی در دادگاههای بین المللی فرا می خواند.
دولت آمریکا که ساکنان اشرف را خلع سلاح و بیدفاع نموده و با یکایک آنها موافقتنامه ای مبنی بر تضمین حفاظت آنها تا تعیین تکلیف نهایی امضاء کرده است، بیش از این نباید بر جنایت علیه بشریت در اشرف چشم بپوشد. ماده45 کنوانسیون چهارم ژنو با صراحت مقرر کرده است “اگر دولتی که انتقال حفاظت به او انجام شده از احترام به تعهداتش برای حفاظت افراد سرباز زند، دولتی که انتقال را انجام داده است (در اینجا یعنی ایالات متحده آمریکا) میبایستی دست به اقدامات مؤثر برای تصحیح وضعیت بزند و یا اینکه بخواهد که افراد حفاظت شده مجدداً به او برگردانده شوند. چنین درخواستی باید اجابت شود”.
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
26مرداد1388 (17اوت2009)


مریم رجوی خواستار حفاظت از زنان اشرف و آزادی زندانیان سیاسی زن در ایران شد
فراخوان جهانی برای آزادی گروگانها، خروج نیروهای عراقی از اشرف، حفاظت اشرف توسط نیروهای آمریکایی
روز یکشنبه16اوت، 25مرداد، در دومین روز هفته « همبستگی جهانی با زنان اشرف و زنان قیام»، مراسمی با حضور خانم مریم رجوی، رئیس جمهور برگزیده مقاومت ایران، در اور سوراواز مقر شورای ملی مقاومت در پاریس، برگزار شد. این برنامه با شرکت و سخنرانی فعالان حقوق زنان، حقوق بشر و شخصیتهای سیاسی برگزار شد.
خانم رجوی گفت: نیروهای عراقی در جریان تهاجم به اشرف، زنان را به هتک حرمت و تعرض جنسی تهدید کردند. حتی تهدید کردند که تمام مردان اشرف را قتلعام خواهند کرد تا پس از آن، محلهای استقرار زنان را تصرف کنند. این تهدیدها توسط جانیانی صورت گرفت که یا به طور مستقیم از سوی رژیم آخوندی به اشرف اعزام شده‌اند یا وابسته به این رژیم هستند. همدستان آنها سالهاست در سراسر ایران به همین خشونت ننگین علیه زنان متوسل می‌شوند. به تازگی رئیس سابق مجلس رژیم فاش کرد دختران و پسران دستگیرشده، در زندانها چنان وحشیانه مورد تجاوز قرار می‌گیرند که قدرت بازگشت به زندگی عادی را ندارند.
خانم رجوی تاکید کرد: زنان اشرف، امروز در معرض تکرار حملات سبعانه هستند. مهاجمان مسلح با همان سلاحها و آلات قتاله، در اشرف آرایش گرفتهاند و مترصد هستند تا بار دیگر به خواست آخوندهای ایران اشرف را به خاک و خون بکشند و شمار بیشتری از زنان و مردان را به قتل برسانند. در این میان نیروهای آمریکایی که در نقض کنوانسیون چهارم ژنو و بر خلاف تعهدات بینالمللی، حفاظت اشرف را به نیروهای عراقی منتقل کرده اند، حتی از ایفای نقش نظارتی خود طفره می‌روند. از اولین دقایق حمله به اشرف نیروهای آمریکایی از نزدیک شاهد همه صحنه های فجیع بودند و فیلمبرداری می کردند. اما هیچ اقدامی نکردند.
خانم رجوی از کمیسیون موقعیت زنان، کمیسر حقوقبشر و گزارشگر ویژة علیه خشونت علیه زنان ملل متحد و از کمیسیونهای زنان و حقوقبشر پارلمانهای کشورهای مختلف، خواست برای حفاظت از زنان اشرف در قبال تهدید جنایتکاران مهاجم، اقدام کنند.
خانم رجوی برای جلوگیری از ادامة سرکوب وحشیانه زنان در ایران و برای جلوگیری از ادامه فاجعه در اشرف، جامعة جهانی، به ویژه آمریکا، اتحادیه اروپا و سازمان ملل را به تلاش برای تحقق خواستهای زیر فراخواند:
- آزادی زندانیان سیاسی ایران به ویژه زنان
- آزادی 36ساکن اشرف که توسط نیروهای عراقی گروگان گرفته شده اند و خروج نیروهای عراقی از اشرف
- به عهده گرفتن حفاظت اشرف توسط آمریکا به طور موقت. در شرایط کنونی مادة45کنوانسیون چهارم ژنو این وظیفه را بر عهدة آمریکا می گذارد.
- ایجاد یک نیروی بینالمللی برای حفاظت اشرف و استقرار یک تیم ناظر سازمان ملل در اشرف.
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
25 مرداد 1388(16اوت 2009)

اطلاعیه دبیرخانه شورای ملی مقاومت
حمله به اشرف-شماره 83
2میلیون و537 هزار دلار اموال مسروقه و تصرف شده ساکنان اشرف توسط نیروهای عراقی
خسارتهای وارده بر خودروها، خیابانها و تأسیسات عمومی اشرف متعاقباً محاسبه و اعلام می شود
در جریان حمله جنایتکارانه نیروهای عراقی به اشرف جمع اموال مسروقه، غارت شده و تصرف شده ساکنان اشرف دست کم به 2،537،000دلار معادل 2میلیارد و 963 میلیون دینار عراقی بالغ می شود. خسارتهای وارده بر خودروها، خیابانها و تأسیسات عمومی اشرف در اقلام مسروقه و تصرف شده منظور نشده و متعاقباً محاسبه و اعلام می شود.
اقلام مسروقه و تحت تصرف نیروهای مهاجم عراقی که قسمتی از آنها در اطلاعیه شماره56 دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران، به تاریخ 9مرداد (31ژوییه 2009)، خاطرنشان شده بود، شامل انواع خودروها و اقلام تدارکاتی و مصرفی و تأسیساتی و همچنین بنگالها و کاروانهای متحرک و انواع انبارها و مسقفات و مکانهایی است که در عمل با هزینه ساکنان اشرف ساخته شده است. این لیست کامل نیست زیرا بخشهایی از قرارگاه همچنان تحت اشغال نیروهای سرکوبگر است و هنوز لیست برداری کامل از همه اجناس ربوده شده، امکانپذیر نیست. اقلام به سرقت رفته یا تحت تصرف نیروهای عراقی که تاکنون لیست برداری شده عبارتند از :
- انواع خودروها معادل یک میلیون و 177هزار دلار
- اقلام تأسیساتی سرقت شده شامل کولرهای گازی، کابلهای فشار قوی، تابلوهای برق، فیوزهای سه فاز، پمپهای آب، لیفتراک ها، مخازن بزرگ آب، دوربینها، بیش از 930هزار دلار
- 30بنگال و کاروان متحرک و 12 انبار و مسقف تصرف شده بیش از 375 هزار دلار
- اقلام تدارکاتی و مصرفی در بازار سلام، تصفیه خانه آب، مزار شهدا و تأسیسات درب شمالی قرارگاه؛ بیش از 55هزار دلار
مقاومت ایران با یادآوری بیانیه های متعدد کنفرانسهای بین المللی حقوقدانان مبنی بر محترم شمردن مالکیتهای ساکنان اشرف، اعضای سازمان مجاهدین خلق ایران در عراق را بر اساس مواد52 و 53 کنوانسیونهای لاهه و مادة‌55 کنوانسیون4 ژنو و با تأکید بر اینکه سلب حق مالکیت ساکنان اشرف بر اموالشان، نقض آشکار قوانین بین المللی و حقوق بنیادین مصرح در اعلامیه جهانی حقوق بشر می باشد؛ دبیرکل ملل متحد، شورای امنیت، کمیسر عالی حقوق بشر، یونامی و دیگر ارگانهای مدافع حقوق بشر را به اقدام برای بازگرداندن اموال ساکنان اشرف فرا می خواند.
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
24 مرداد 1388(15اوت 2009)


فراخوان وکلا و حقوقدانان بین المللی به اتحادیه اروپا برای استقرار یک نیروی بین المللی
 تحت نظر ملل متحد در اشرف
حقوقدانان بین المللی و شخصیتهای اروپایی در یک کنفرانس مطبوعاتی در بروکسل از اتحادیه اروپا خواستند که در یک اقدام برای استقرار یک نیروی بین المللی تحت نظر ملل متحد حفاظت در کمپ اشرف، محل استقرار اعضای سازمان مجاهدین خلق ایران در عراق پیشگام شود
حقوقدانان از جمله پروفسور اریک داوید، پرزیدنت بخش حقوق بین الملل دانشگاه آزاد بروکسل اعلام کردند که حمله به اشرف توسط دولت عراق صراحتا یک جنایت علیه بشریت می باشد و مقامات ارشد این کشور مشخصا نوری المالکی در این رابطه مسئول می باشند.
سخنرانان تاکید کردند که دولت عراق در نقض تمامی تضامین و تعهدات بین المللی اش. مجری خواستهای دیکتاتوری حاکم بر ایران برای سرکوب اپوزیسیون ایران در عراق شده است. لذا راه حل حفاظت از ساکنان اشرف، افراد تحت حفاظت طبق کنوانسیونهای ژنو، این است که نیروهای آمریکایی به طور موقت حفاظت کمپ اشرف را به عهده بگیرند تا یک نیروی بین المللی تحت نظر ملل متحد جایگزین آنها گردد. آنها ضمن تاکید بر مسئولیت اخلاقی و وظیفه انسانی اتحادیه اروپا، از این اتحادیه خواستند که برای استقرار این نیروی بین المللی تحت نظر ملل متحد پیشگام گردد.
در روزهای آخر ماه ژوییه، دولت عراق کمپ اشرف را به طور وحشیانه یی با استفاده از سلاحهای گرم و نفربر مورد حمله قرار داد که منجر به کشته شدن 9 تن، زخمی شدن 480نفر گردید که حال دهها نفر آنان وخیم می باشد. 3400 تن ساکنان اشرف که همگی غیر مسلح می باشند، همچنان در معرض تهاجمهای جنایتکاران می باشند و صدها نفر از آنان در اعتصاب غذا به سر می برند.
آقای ابوالقاسم رضایی، دبیر شورای ملی مقاومت ایران خاطر نشان کرد که مقاومت ایران از دو سال قبل مستمرا هشدار داده بود که اگر حفاظت ساکنان اشرف به نیروهای عراقی منتقل شود به یک فاجعه انسانی منتهی می شود. او گفت همچنانکه بزرگترین حقوقدانان اعلام کرده اند. ماده 45 کنوانسیون چهارم ژنو بطور مشخص تاکید میکند که اگر کشوری که حفاظت به آن منتقل شده در اجرای تعهداتش نسبت به افراد حفاظت شده شکست بخورد، کشور انتقال دهنده حفاظت و در این مورد ایالات متحده آمریکا ”باید تدابیر موثری به عمل بیاورد که وضعیت را تصحیح کند یا باید تقاضا کند که افراد حفاظت شده برگردانده شوند”.
 آقای رضایی تاکید نمود که تک تک ساکنان اشرف با دولت امریکا توافقنامه امضا کرده بودند و دولت آمریکا در مقابل این افراد مسئولیت مشخص داشته است ولی متاسفانه دولت ایالات متحده« هنوز نه ”تدابیر موثر” به عمل آورده و نه درخواست کرده است که ساکنان اشرف به کنترل آمریکا بر گردند».
سخنرانان از جمله آقای ژان پیر مالماندیر، مسئول حقوق بشر قربانیان در حزب لیبرال بلژیک و آقای پتریک موروآ. نماینده پارلمان بلژیک ( سوسیالیست) ضمن نگرانی ویژه در مورد سرنوشت وضعیت 36 تن از ساکنان اشرف که در دست دولت عراق گروگان می باشند و رژیم ایران از طریق عواملش تلاش می کند که به رژیم تحویل داده شوند را ارائه کردند.خواستارآزادی بلادرنگ آنان گشتند.
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
23مرداد1388 (14 اوت 2009)


اطلاعیه دبیرخانه شورای ملی مقاومت
حمله به اشرف-شماره 82

یکی از مجروحان حملات جنایتکارانه نیروهای عراقی به اشرف، به شهادت رسید
ساعت 9 و 30 دقیقه شب گذشته، 22مرداد 1388، مجاهد خلق شعبان سوری، یکی از مجروحان حمله جنایتکارانه نیروهای عراقی به اشرف، در حین انتقال به بیمارستان نیروهای آمریکایی در بلد به شهادت رسید. وی 44سال داشت که 22سال آن را در مبارزه حرفه یی برای آزادی مردم ایران از استبداد مذهبی سپری کرده بود.
نیروهای عراقی روز 6مرداد، شعبان سوری را با باتون و چماق، به خصوص از ناحیه سر مورد ضرب و شتم قرار دادند. وی که پس از این حمله جنایتکارانه از سر درد رنج می برد، در ساعت 2 و ربع بعد از ظهر دیروز دچار تهوع و تشنج شدید شد و متعاقبا به حالت اغماء فرو رفت. ساکنان اشرف با توجه به وخیم بودن وضعیت بیمار، بلافاصله موضوع را به اطلاع نیروهای آمریکایی رساندند، ساعت 8 و 20دقیقه یک پزشک آمریکایی بر بالین او حاضر شد و در ساعت 9شب در حالیکه دستگاه تنفس مصنوعی به او وصل کرده بودند، توسط هلیکوپتر به بیمارستان بلد منتقل شد. وی در هلیکوپتر و قبل از رسیدن به بیمارستان به شهادت رسید.
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
23 مرداد 1388(14 اوت 2009)


اطلاعیه دبیرخانه شورای ملی مقاومت
حمله به اشرف-شماره 81
حقوقدانان برجسته بین المللی در نامه به وزیر دفاع آمریکا اعلام کردند:
 طبق ماده 45 کنوانسیون چهارم ژنو، مسئولیت حفاظت اشرف باید به نیروهای آمریکایی بازگردد
پروفسور شریف بسیونی، رئیس انستیتوی قانون حقوق بشر، رئیس افتخاری انجمن بین المللی حقوق جزا و ریاست افتخاری کمیته بین المللی حقوقدانان در دفاع از اشرف، پروفسور اشنیبام عضو ارشد کمیته در ایالات متحده و فرانسوا سر، مدیر اجرایی کمیته بین المللی حقوقدانان در دفاع از اشرف، در نامه یی به وزیران دفاع و خارجه آمریکا و سفیر این کشور در عراق به تاریخ 10اوت2009 اعلام کردند: بر اساس ماده45 کنوانسیون چهارم ژنو مسئولیت حفاظت ساکنان اشرف می بایست به نیروهای آمریکایی بازگردد.
در این نامه که نخستین بار در کنفرانس مطبوعاتی وکلای اشرف در واشینگتن اعلام گردید، حقوقدانان برجسته بین المللی خاطرنشان می کنند که تقریبا یکسال پیش در نامه مورخ 12سپتامبر 2008 به وزیر دفاع آمریکا نسبت به عواقب انتقال حفاظت ساکنان اشرف به نیروهای عراقی قویاً هشدار داده و تأکید کرده بودند این انتقال با قانون بین المللی و تعهدات بین المللی ایالات متحده در تعارض است.
در نامه حقوقدانان تصریح شده است: « ماده45 کنوانسیون چهارم ژنو به طور مشخص تأکید می کند که اگر کشوری که حفاظت به آن منتقل شده در اجرای تعهداتش نسبت به افراد حفاظت شده شکست بخورد، کشور انتقال دهنده حفاظت و در این مورد ایالات متحده آمریکا «باید تدابیر مؤثری به عمل بیاورد که وضعیت را تصحیح کند یا باید تقاضا کند که افراد حفاظت شده برگردانده شوند». برای برجسته کردن جدیت این امر ماده45 اضافه می کند: «درخواست برگرداندن حفاظت باید مورد تبعیت قرار گیرد».
حقوقدانان خاطرنشان می کنند: در حالیکه آمریکا از نقض تعهدات دولت عراق آگاه است و ناظران آمریکایی شاهد حمله به اشرف و پیامدهای آن بوده اند، دولت ایالات متحده «هنوز نه ”تدابیر مؤثر” به عمل آورده و نه درخواست کرده است که ساکنان اشرف به کنترل آمریکا بر گردند».
یادآوری می کنیم دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران در اطلاعیه شماره72 – حمله به اشرف در 15 مرداد (6اوت 2009) اعلام کرد: « با توجه به تجارب یکساله و اثبات این حقیقت که دولت کنونی عراق ظرفیت و صلاحیت به عهده گرفتن حفاظت ساکنان اشرف را ندارد و متأسفانه مجری خواستهای دیکتاتوری حاکم بر ایران برای سرکوب اپوزیسیون ایران در عراق طبق “توافق دوجانبه” است، همچنانکه خانم مریم رجوی رئیس جمهور برگزیده شورای ملی مقاومت ایران در روز 11مرداد (2 اوت2009) به رئیس جمهور ایالات متحده نوشت: اکنون راه حل این است که نیروهای آمریکایی به طور موقت حفاظت کمپ اشرف را به عهده بگیرند تا یک نیروی بین المللی تحت نظر ملل متحد جایگزین آنها گردد».
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
22مرداد 1388(13 اوت 2009)


اطلاعیه دبیرخانه شورای ملی مقاومت
حمله به اشرف- شماره80
دعوت از مقامات، پارلمانترها و رسانه های کویت و اتحادیه عرب به اشرف
برای تحقیق درباره لجن پراکنی های عوامل رژیم ایران در عراق

روز گذشته، سه شنبه 20مرداد (11 اوت2009) حکومت عراق که به خاطر جنایت علیه بشریت در قرارگاه اشرف به شدت تحت فشارهای بین المللی است در یک فرار به جلوی احمقانه، بازی سوخته و مسخره خود درباره اجساد شهروندان کویتی در قرارگاه اشرف را به دستور ملایان حاکم بر تهران، که کهنه کاران بازی چندش آور با استخوانها و اجساد قربانیان جنگ هستند، از سر گرفت. همزمان سایت رسمی وزارت بدنام اطلاعات در ایران خبر داد: «موفق الربیعی به عنوان مشاور امنیت ملی رئیس جمهور عراق انتخاب شده است و از همه مهمتر اینکه یک هیأت بین المللی به همراهی تعدادی از مقامات کویتی برای بازدید از برخی نواحی ارودگاه عراق جدید، امروز وارد این ارودگاه می شوند». اردوگاه عراق جدید همان نام مطلوب رژیم پلید آخوندی بر قرارگاه اشرف است.
همزمان و به موازات اطلاعات آخوندها، نخست وزیری عراق در یک خبر مجعول که در روزنامه نیمه رسمی الصباح به چاپ رسانده است و ردپای پاسدار کاظمی قمی سفیر رژیم ایران در بغداد و سرکرده شناخته شده نیروی تروریستی قدس به وضوح در آن پیداست، خبر داد: «وزارت حقوق بشر قصد دارد در هماهنگی با وزارت کشور در رابطه با وجود قبرهای باقیمانده های مفقودین کویتی در منطقه قرارگاه اشرف در دیالی تحقیقات انجام بدهد». این امر «بر مبنای اظهارات یکی از فرماندهان نظامی دیالی است که گفته بود بر اساس اطلاعات اولیه در جریان عملیات نظامی که اخیرا در قرارگاه اشرف انجام شد محلهای دفنی پیدا شد که مربوط به قربانیان کویتی است».
سوابق این بازی مسخره که مالکی برای سرپوش گذاشتن بر جنایت علیه بشریت در اشرف، به ادامه آن امید بسته به شرح زیر است:
1- در روز دوم اوت (11مرداد 1388) سالروز حمله عراق به کویت و اشغال این کشور در سال1990، سرلشکر جنایتکار الشمری به اشاره پاسدار کاظمی قمی، در یک خوشخدمتی وقیحانه برای استبداد مذهبی در ایران و به خصوص برای سرپوش گذاشتن بر دستور تیر به ساکنان بیدفاع اشرف، ادعا کرد اطلاعاتی دارد که «گورستان کویتی ها در داخل قرارگاه است» (تلویزیون البغدادیه 11مرداد88).
2- شبکه های عرب زبان رژیم آخوندی نیز بلادرنگ به تکرار مستمر این دروغپردازی کثیف مبادرت کردند.
3- اما وزارت خارجة عراق در روز چهارشنبه 14مرداد (5اوت2009) این خبرسازی احمقانه را تکذیب کرد چرا که به لحاظ بین المللی باعث می شود دولت کویت و ملل متحد، متقاضی دریافت اجساد شهروندان کویتی از دولت عراق گردند. لبید عباوی، معاون وزارتخارجه عراق، تصریح کرد: وزارت خارجه عراق پیدا شدن استخوانهای مفقودین کویتی در قرارگاه اشرف را تکذیب می کند.
4- تلویزیون رسمی حکومت عراق، به مدت سه روز از منعکس کردن تکذیب رسمی وزارتخارجه این کشور خودداری کرد و سرانجام جمعهشب 16مرداد، ناگزیر از انعکاس دادن به آن گردید و در اخبار شامگاهی خود گفت: «وزارت خارجه عراق پیدا شدن بقایای اجساد مفقودین کویتی در قرارگاه اشرف را بعد از اینکه نیروهای عراقی کنترل آن را به دست گرفتند، تکذیب کرد».
5- با این همه شبکه های عرب زبان رژیم آخوندی به شانتاژ خود ادامه دادند. العالم، تلویزیون عرب زبان آخوندها، در همان روز (16مرداد) بار دیگر در یک نقل قول جدید از سرلشگر الشمری اعلام کرد که «یک گور جمعی که بقایای قربانیان جنگ عراق علیه کویت درسال 1991در آن می باشد، در قرارگاه اشرف وابسته به گروه تروریستی خلق کشف شده است».
6- متعاقباً در روز 17مرداد، سخنگوی مجاهدین در اسلو اعلام کرد: «آنچه در اشرف یافت می شود استخوانهای پوسیده خامنه ای و رژیم منفور ولایت فقیه است و بس. رژیم و مزدوران عراقیش، که در خواب و خیال خود هم انتظار چنین ایستادگی را در اشرف نداشتند، اکنون به لرزه افتاده و به دروغهای بی دنده و ترمز چنگ می زنند. اگر راست می گفتند و جرأت داشتند، به رغم چندین موضعگیری و بیانیه سازمان خبرنگاران بدون مرز، راه را بر خبرنگاران و مطبوعات نمی بستند و به بازداشت آنها و گرفتن دوربینهایشان مبادرت نمی کردند».
7- در روز 29ژوئیه (7مرداد1388) سازمان خبرنگاران بدون مرز «تصمیم مقامات عراقی مبنی بر ممنوع کردن ورود خبرنگاران به اشرف را محکوم کرد».
8- در روز 5اوت (14مرداد1388) نیز «سازمان خبرنگاران بدون مرز بار دیگر بر محکومیت دولت عراق به خاطر اجازه ندادن به پوشش خبری عملیات آن کشور در کمپی در شمال شرقی بغداد که محل سکونت مخالفان ایرانی است تأکید کرد».
9- سازمان خبرنگاران بدون مرز در اطلاعیه خود که توسط کمیساریای عالی پناهندگان ملل متحد هم منعکس گردید خاطر نشان می کند: «در اول اوت به 8خبرنگار، که برای رسانه های محلی و بین المللی گزارش تهیه می کنند، اجازه ورود به کمپ اشرف داده نشد، روز بعد چندین خبرنگار برای مدت 4ساعت تحت بازداشت قرار گرفتند و تجهیزات آنها موقتاً ضبط گردید. از شروع عملیات نظامی در اردوگاه در تاریخ 28ژوییه، در هیچ لحظه‌یی به خبرنگاران اجازة ورود به این ناحیه برای فیلمبرداری از عملیات ارتش و مصاحبه با خانوادگان و قربانیان داده نشده است... واضح است که مقامات عراقی هر کاری که از دستشان برآید را می کنند تا هیچ اطلاعات و تصویری از اردوگاه به بیرون درز نکند. با چنین اعمالی آنها ثابت می کنند که چیزهایی برای پنهان کردن دارند. این شرایط غیر قابل قبول است».
10- شایان توجه اینکه مزار مروارید در اشرف، که اکنون در اشغال نیروهای سرکوبگر عراقی است، در زمان اشغال کویت تا پایان جنگ کویت (از 2 اوت1990 تا 28 فوریه 1991) وجود نداشته و تا این تاریخ مجاهدین به دفن شهیدان خود در کربلا مبادرت می کردند. مزار مروارید در اردیبهشت1370 (مه 1991) پس از تغییر شرایط در عراق به خاطر محدودیت در تردد به کربلا برای خاکسپاری شهیدان سلسله عملیات تدافعی مروارید، تأسیس شد.
مقاومت ایران از مقامات، پارلمانترها و رسانه های کویت و مقامات اتحادیه عرب دعوت می کند، برای آشنایی بیشتر با دروغپردازیهای فاشیسم دینی حاکم بر ایران و دست نشاندگان آن در عراق، به هر تعداد و برای هرچند روز که امکانپذیر باشد، به اشرف بیایند، بدون هیچ محدودیتی به تحقیق بپردازند و نتیجه تحقیقات خود را برای اطلاع افکار عمومی منتشر نمایند. هرچند کشورهای عربی و مقامات کویت و اتحادیه عرب، طی سه دهه با شانتاژ و دجالیت و ماشین دروغپراکنی حکومت ملایان در ایران تحت نام اسلام، به خوبی آشنا هستند و ادعاهای این رژیم از قبیل آتش زدن خانه خدا در سال1366 توسط مجاهدین و پنهان کردن تسلیحات اتمی و شیمایی دولت سابق عراق در پایگاههای مجاهدین را به سخره گرفتند و لذا نیازی به این بازدید هم نمی بینند، اما مقاومت ایران به ویژه در شرایط فعلی بر دعوت خود تأکید و اصرار دارد.
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
21مرداد1388 (12 اوت 2009)
رونوشت:
دبیرکل ملل متحد
هیات همیاری ملل متحد در عراق
کمیساریای عالی پناهندگان ملل متحد
سفیر ایالات متحده در عراق
فرمانده نیروی چند ملیتی در عراق


وکلا و حقوقدانان بین المللی برای استقرار یک نیروی بین المللی تحت نظر ملل متحد
 برای حفاظت از اشرف فراخوان می دهند
در یک کنفرانس مطبوعاتی در پاریس، وکلا، حقوقدانان بین المللی و شخصیتهای اروپایی خواستار شدند که یک نیروی بین المللی تحت نظر ملل متحد حفاظت از کمپ اشرف، محل استقرار اعضای سازمان مجاهدین خلق ایران در عراق را به عهده گیرد.
در این کنفرانس که توسط « کمیته وکلا در دفاع از ساکنان اشرف»، در برگیرنده بیش از 8500 وکیل در اروپا و آمریکا، برگزار گردید، حقوقدانان ضمن محکوم کردن جنایت دولت عراق و به طور مشخص نوری المالکی در حمله به اشرف به عنوان جنایت علیه بشریت، اعلام کردند که اقدامات حقوقی در سطح بین المللی برای محاکمه مسئولان این جنایت را در دستور کار قرار داده اند. آنها خاطر نشان کردند که به اثبات رسیده است که دولت عراق نه تنها ظرفیت و صلاحیت به عهده گرفتن حفاظت ساکنان اشرف را ندارد، بلکه متأسفانه مجری خواستهای دیکتاتوری حاکم بر ایران برای سرکوب اپوزیسیون ایران در عراق شده است. لذا راه حل حفاظت از ساکنان اشرف، افراد تحت حفاظت طبق کنوانسیونهای ژنو، این است که نیروهای آمریکایی به طور موقت حفاظت کمپ اشرف را به عهده بگیرند تا یک نیروی بین المللی تحت نظر ملل متحد جایگزین آنها گردد.
در روزهای آخر ماه ژوییه، دولت عراق کمپ اشرف را به طور وحشیانه یی با استفاده از سلاحهای گرم و نفربر مورد حمله قرار داد که منجر به کشته شدن 9 تن، زخمی شدن 480نفر گردید که حال دهها نفر آنان وخیم می باشد. 3400 تن ساکنان اشرف که همگی غیر مسلح می باشند، همچنان در معرض تهاجمهای جنایتکاران می باشند و صدها نفر از آنان در اعتصاب غذا به سر می برند.
خانم مریم رجوی، رئیس جمهور برگزیده مقاومت ایران که میهمان ویژه کنفرانس بود در سخنان خود تأکید نمود که علی خامنه ای، رهبر رژیم، در استیصال کامل تلاش نمود شکست خود در مقابله با قیام میلیونی مردم ایران و بحران بی سابقه یی را،که تمامیت رژیم ملایان را فرا گرفته است، با حمله به اشرف جبران نماید و دولت عراق هم امیال او را پیش برد. اما در این توطئه نیز با ایستادگی ساکنان اشرف به طور مضاعف شکست خورد. وی گفت راه حل این بحران آزادی فوری گروگانها، خارج شدن نیروهای عراقی از اشرف، به عهده گرفتن حفاظت قرارگاه توسط نیروهای آمریکایی تا تشکیل یک نیروی بین المللی حافظت زیر نظر ملل متحد است.
فرانسوا سر، که از سوی کمیته بین المللی حقوقدانان صحبت می کرد، مدارک جنایتهای دولت عراق در حمله به قرارگاه اشرف و نقض قوانین بین المللی از جمله اینکه اکثر قربانیان با شلیک سلاح گرم توسط نیروهای عراقی به قتل رسیدند را افشا نمود. او توافقنامه امضا شده توسط تک تک ساکنان اشرف با دولت آمریکا مبنی بر حفاظت آنان را در اختیار مطبوعات قرار داد و تأکید نمود که دولت آمریکا در مقابل این افراد مسئولیت مشخص داشته است و تعهدات خود را نادیده گرفته است.
سخنرانان از جمله سناتور مری لیزن، رئیس سابق سنای بلژیک، آقای اریک داوید، پرزیدنت بخش حقوق بین الملل دانشگاه آزاد بروکسل، آقای ایوبونه، نماینده سابق پارلمان و سابق ضد جاسوسی فرانسه، ماریو استازی، رئیس سابق کانون وکلای پاریس، ژیل پاروئل، رئیس سابق کانون وکلای استان والدواز فرانسه، ضمن تأکید بر ضرورت استقرار یک نیروی بین المللی در حفاظت از اشرف، نگرانی ویژه خود را در مورد سرنوشت وضعیت 36 تن از ساکنان اشرف که در دست دولت عراق گروگان می باشند و رژیم ایران از طریق عواملش تلاش می کند که به رژیم تحویل داده شوند را ارائه کردند.
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
20مرداد1388 (11 اوت 2009)


اطلاعیه دبیرخانه شورای ملی مقاومت
حمله به اشرف- شماره79
3عمل جراحی بر روی یک مجاهد خلق پس از دو هفته اعتصاب غذا
به قرار اطلاع بعد از ظهر امروز، سه شنبه 20مرداد (11 اوت2009) مجاهد خلق مهربان بالایی که صبح روز 7مرداد پس از تیر خوردن از ناحیه دست و هر دو پا به شدت مجروح و در اثر خونریزی بیهوش شده و توسط مزدوران مهاجم به گروگان گرفته شده بود، در بیمارستان شهر بعقوبه مورد سه عمل جراحی قرار گرفته است. وی با دست و پای شکسته 14روز در اعتصاب غذا بود. پس از خاتمه جراحی ها و به هوش آمدن باز هم این مجاهد خلق از شکستن اعتصاب خود امتناع می نمود تا اینکه به واسطه دکتر عراقی، دوستانش از اشرف از او خواهش کردند که در این وضعیت، پس از سه بار عمل جراحی و دست و پای شکسته و 14روز اعتصاب که با درد و رنج بسیار همراه بود به اعتصاب خود پایان دهد.
در اطلاعیه های شماره 30 و 32 و 70 دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران درباره حمله به اشرف، وضعیت وخیم این مجاهد خلق و به گروگان گرفته شدن او در حالت بیهوشی و انتقال به مکان نامعلوم و احتمال ناپدید شدن و شهادتش اشاره شده بود. 4روز پس از ربوده شدن مهربان بالایی و 35تن دیگر، در پی اقدامات سازمانهای بین المللی مدافع حقوق بشر به ویژه عفو بینالملل، دولت عراق در روز 11مرداد ناگزیر به دستگیری 36مجاهد خلق توسط نیروهای پلیس در یورش به اشرف اذعان کرد.
مقاومت ایران از مقامات و نیروهای آمریکایی و از تمامی سازمانهای بین المللی خواهان مداخله بلادرنگ برای بازگرداندن مهربان بالایی به اشرف می باشد.

دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
20مرداد1388 (11 اوت 2009

اطلاعیه دبیرخانه شورای ملی مقاومت
حمله به اشرف- شماره78
آرایش وضعیت نیروهای مهاجم به وضعیت پیش از بازدید هیأت ملل متحد از اشرف بازگشت
در اطلاعیه شماره75 دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران گزارش شده بود که از صبح دوشنبه 19مرداد، همزمان با بازدید هیأت ملل متحد، نیروهای مهاجم عراقی در اشرف، به انواع صحنه سازیها و لاپوشانی و تغییر آرایش خود به منظور عادی جلوه دادن وضعیت روی آوردند. از جمله تعداد نفرات مسلح و چماقدار و لباس شخصی، تقلیل یافت و نفربرهای زرهی را از میدان لاله جمع کردند. چماقها، تبرها و شلاقهای تسمه یی، که بر سر آن تیغه های فلزی بُرنده نصب شده بود، نیز از دست نفرات جمع آوری گردید و به همه آنها به طور یکسان باتون پلاستیکی دادند. همچنین خشاب سلاحها را گرفتند، تیرباری را که به جانب مجاهدین نشانه گیری شده بود، پایین آوردند و خودروهای آبپاش فشار قوی و آبجوش، میدان لاله را ترک کرد.
اما بلافاصله پس از خروج هیأت ملل متحد از داخل اشرف در ساعت 4بعدازظهر همین روز (دوشنبه 19مرداد) نیروهای مهاجم وضعیت را در محلهای اشغال شده به وضعیت قبل از بازدید تغییر دادند. باتونهای پلاستیکی را جمع آوری کردند و مجدداً تبر و شلاق و چماقهای چوبی توزیع نمودند. هاموی های زرهی و خودروهای آبپاش دوباره به میدان لاله آمدند و سلاحها و تیربار بی کی سی مجدداً به جای خود برگردانده شد.
هم صحنه سازیهای مسخره و هم بازگشت به وضعیت پیشین، همراه با فیلمها و تصاویر مربوطه، متعاقباً از سوی مقاومت ایران به اطلاع هیأت ملل متحد رسانده شد.
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
20مرداد1388 (11 اوت 2009)

اطلاعیه دبیرخانه شورای ملی مقاومت
حمله به اشرف-شماره 77
فراخوان مجدد در پی دیدار هیأت ملل متحد از اشرف
به ملل متحد، ایالات متحده ، اتحادیه اروپا و اتحادیه عرب برای حفاظت از اشرف
 توسط یک نیروی بین المللی
روز گذشته آقای جف مورل، سکرتر مطبوعاتی وزارت دفاع آمریکا، در پاسخ به درخواست کمیته بین المللی حقوقدانان برای دفاع از اشرف مبنی بر به عهده گرفتن حفاظت قرارگاه اشرف از سوی نیروهای آمریکایی و تنقید از بی عملی آنان در یورش اخیر نیروهای عراقی به ساکنان اشرف گفت: «وزارت دفاع ایالات متحده تحت پیمان امنیتی واشینگتن با بغداد ....، اختیاری برای به دست گرفتن کنترل کمپ اشرف ندارد. اما ما به خاطرنشان کردن التزامات بین المللی دولت عراق مبنی بر رفتار هر چه انسانی تر با کسانی که کماکان در این کمپ اقامت دارند ادامه می دهیم».
از سوی دیگر واشینگتن تایمز (10 اوت2009) از یک گزارش ویژه خبر داد که «قرار است توسط دانشگاه معتبر دفاع ملی دولت آمریکا در این ماه منتشر شود». طبق این گزارش، ارتش و پلیس عراق به «مهره های احزاب سیاسی فرقه گرا تبدیل شده اند که در حقیقت یک”خط کار برای جنگ داخلی” در عراق است». از جمله «لشگر پنجم در دیالی به شدت تحت نفوذ مجلس اعلای اسلامی عراق است که یک حزب سیاسی شیعه در پیوند با (رژیم) ایران می باشد». این همان لشگری است که حفاظت خونین ساکنان اشرف را برعهده گرفته است.
مقاومت ایران از این پیشتر در اطلاعیه شماره 72 به تاریخ 15مرداد (6 اوت2009) اعلام کرده بود :
«بنابراین مشکل ساکنان اشرف نه مسأله حاکمیت عراق و نه حضور و ایستگاه پلیس و فرماندهی آن در ورودی اشرف (مشخصاً در ساختمان لرد اسلین فقید) است. صورت مسأله، بهانه کردن “حق حاکمیت” و “ایستگاه پلیس” برای اجرای“توافق دو جانبه” خامنه ای و مالکی برای سرکوب و کشتار اپوزیسیون ایران یا وادار کردن آن به کُرنش و تسلیم است. اینجاست که جنایت علیه بشریت به لگدمال کردن قوانین و کنوانسیونها و قطعنامه های بینالمللی و به نفی مسئولیت حفاظت (RtoP) می پردازد. با توجه به تجارب یکساله و اثبات این حقیقت که دولت کنونی عراق ظرفیت و صلاحیت به عهده گرفتن حفاظت ساکنان اشرف را ندارد و متأسفانه مجری خواستهای دیکتاتوری حاکم بر ایران برای سرکوب اپوزیسیون ایران در عراق طبق “توافق دوجانبه” است، همچنانکه خانم مریم رجوی، رئیس جمهور برگزیده شورای ملی مقاومت ایران، در روز 11مرداد (2اوت2009) به رئیس جمهور ایالات متحده نوشت اکنون راه حل این است که: نیروهای آمریکایی موقتاً حفاظت کمپ اشرف را به عهده بگیرند تا یک نیروی بین المللی تحت نظر ملل متحد جایگزین آنها گردد. مقاومت ایران به همین منظور به ملل متحد، دولت ایالات متحده ، اتحادیه اروپا و اتحادیه عرب فراخوان می دهد».
در پی اظهارات سکرتر مطبوعاتی وزارت دفاع آمریکا و دیدار روز گذشته هیأت حقیقت یاب ملل متحد (یونامی) از اشرف ، در آستانه انتشار گزارش ویژه و تحقیقات دانشگاه دفاع ملی ایالات متحده درباره نیروی عراقی که حفاظت اشرف را به عهده گرفته و «به شدت تحت نفوذ» دست نشاندگان رژیم ایران در عراق است، خانم مریم رجوی ، مجددأ به ملل متحد، ایالات متحده ، اتحادیه اروپا و اتحادیه عرب برای حفاظت از اشرف توسط یک نیروی بین المللی فراخوان داد و افزود : برافراشته شدن پرچم ملل متحد در اشرف تنها راه شناخته شده بین المللی برای حفاظت از ساکنان آن طبق قوانین و کنوانسیونها و التزامات جهانی است.
رئیس جمهور برگزیده شورای ملی مقاومت ایران با یادآوری موافقتنامه نیروهای آمریکایی با یکایک ساکنان اشرف پس از تحویل گرفتن کلیه سلاحهایشان مبنی بر حفاظت آنها تا تعیین تکلیف نهایی به تأکید از پرزیدنت اوباما خواست تا در اشرف دستور بدهد نیروهای آمریکایی در محل، کنترل وضعیت را به دست بگیرند و از خشونت و خونریزی و کشتار مجدد از سوی نیروهای مهاجم علیه ساکنان اشرف، که به خواست و دستور خامنه ای دیکتاتور مذهبی ایران انجام می شود، ممانعت کنند.
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
20مرداد1388 (11 اوت 2009)


اطلاعیه دبیرخانه شورای ملی مقاومت
حمله به اشرف-شماره 76
ممانعت نخست وزیری عراق از خاکسپاری پیکر شهیدان در اشرف
دو هفته پس از شهادت 9مجاهد خلق در جنایت علیه بشریت در اشرف، خاکسپاری پیکرهای شهیدان هنوز امکانپذیر نشده است.
در پی دیدار روز گذشته هیأت ملل متحد از اشرف، دیشب توافق شده بود که نیروهای مهاجم عراقی که مزار مروارید محل تدفین پیکرهای شهیدان را اشغال کرده اند، محل را برای انجام مراسم خاکسپاری شهیدان تخلیه کنند تا حضور همزمان نیروهای مهاجم و مجاهدان اشرف در محوطه مزار به اصطکاکی منجر نشود. به همین منظور شماری از نیروهای عراقی محل را ترک کردند و یک دستگاه نفربر “ ام-رَپ” آمریکایی هم برای نظارت مستقر شده بود. اما بامداد امروز نیروهای عراقی با نقض این توافق مانع ورود مجاهدین به مزار و آماده سازی تدفین شدند.
به قرار اطلاع، نخست وزیری عراق با تخلیه مزار از سوی نیروهای عراقی مخالفت کرده است.
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران در اطلاعیه شماره 35 خود به تاریخ هفتم مرداد (29ژوئیه2009) خاطرنشان کرده بود پیکر شهیدان در گرمای 57درجه برجای مانده و «با توجه به قطع برق و تخریب یا از کار افتادن بسیاری سیستمهای خدماتی نگهداری اجساد غیرممکن شده و ممکن است با توجه به گرد و غبار شدید هوا، موجب انتشار انواع بیماریها در میان ساکنان اشرف شود». در همین اطلاعیه خاطرنشان شده بود «ساکنان اشرف از دبیر کل ملل متحد خواستار اعزام فوری نمایندگانی برای عقب نشاندن نیروهای عراقی از مسیر مزار و نظارت بر خاکسپاری شهیدان هستند».
در اطلاعیه شماره 62 دبیرخانه شورا به تاریخ 11مرداد( 2 اوت 2009) نیز گزارش شده بود “نیروهای مهاجم عراقی، علاوه بر شکنجه و کشتار و ربودن مجاهدان، در روزهای اخیر تا توانسته اند به سرقت و غارت و تخریب اموال و تأسیسات ساکنان اشرف مبادرت کرده» و «حتی کفنهایی را که برای تدفین مورد استفاده قرار می گیرد به سرقت برده اند».
با توجه به محکومیت جهانی جنایتهایی که به خواست رژیم ایران در اشرف صورت گرفته است ، با توجه به رفتار تنفرانگیز دولت کنونی عراق در اشغال مزار مروارید که عملاً مانع خاکسپاری پیکر شهیدان به مدت دو هفته گردیده است، مقاومت ایران بار دیگر ملل متحد و نیروهای آمریکایی را به تخلیه مزار از نیروهای مهاجم فرا می خواند.
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
20مرداد1388 (11 اوت 2009)


اطلاعیه دبیرخانه شورای ملی مقاومت
حمله به اشرف-شماره 75
صحنه سازیهای مسخره همزمان با بازدید هیأت ملل متحد از اشرف

امروز، دوشنبه 19مرداد (10 اوت2009) همزمان با بازدید هیأت همیاری ملل متحد (یونامی) از اشرف، سرکردگان و نیروهای نیروهای سرکوبگر، در وحشت از بازتاب بین المللی اقدامات ضد انسانی و ترس از عواقب جنایتهایی که علیه ساکنان اشرف مرتکب شدهاند، به انواع صحنه سازیها و لاپوشانی و تغییر آرایش خود به منظور عادی جلوه دادن وضعیت روی آوردند.
نظافت محوطه نیروهای سرکوبگر در میدان لاله از شب گذشته شروع شد و تعداد نفرات مسلح و چماقدار و لباس شخصی، تقلیل یافت. صبح امروز در میدان لاله نفربرهای زرهی بی.تی.آر را جمع کردند و به جای آن دو ماشین سواری مستقر نمودند. در این محل، چماقها، تبرها و شلاقهای تسمه ای که بر سر آن تیغه های فلزی بُرنده نصب شده بود، از دست نفرات جمع آوری گردید و به همه آنها به طور یکسان باتون پلاستیکی دادند. خشاب سلاحها را گرفتند و تیرباری را که بر روی یک شورلت سفید رنگ در همین میدان مجاهدین را نشانه گرفته بود، پایین آوردند. 2خودروی آتش نشانی از3 خودروی آبپاش فشار قوی و آبجوش، میدان لاله را ترک کرد.
در یک اقدام نمایشی دیگر، نیروهای عراقی با شتاب بسیار به برخی از واسطه های تهیه مواد غذایی که مدتهاست از ورود آنها به اشرف ممانعت به عمل می آوردند، اطلاع دادند که امروز با 2خودرو مواد غذایی به اشرف بروند. زمانبندی ورود 2خودرو طوری تعیین شده است که همزمان با ورود هیات ملل متحد به اشرف برسد.
همچنین از صبح امروز، عوامل سپاه 9بدر و نیروی تروریستی قدس در شهر خالص در صدد راه اندازی یک تظاهرات نمایشی علیه ساکنان اشرف هستند. بخشی از نفرات نیروهای پلیس و بقیه افراد خانواده یکانهای واکنش سریع هستند. ابوعمار خالصی از مزدوران شناخته شدة 9بدر گرداننده این تظاهرات است و پلاکاردهایی را توزیع می کند که شعار اخراج مجاهدین بر روی آنها نوشته شده است. خودروهای گردان واکنش سریع پلیس، جیره خواران رژیم آخوندی را از مقدادیه به این تظاهرات می آورند.
سه روز پیش شورای ملی مقاومت ایران در نامه ای به نماینده ویژه دبیرکل ملل متحد و رئیس یونامی در عراق، صحنه سازیهایی را که رژیم ایران به مناسبت بازدید نمایندگان یونامی از اشرف، مقرر کرده بود، به اطلاع او رساند.
در این نامه که به تاریخ 7 اوت2009 از سوی کمیسیون خارجه شورای ملی مقاومت برای نماینده ویژه دبیرکل و همچنین سفیر ایالات متحده و فرمانده نیروی چند ملیتی در عراق ارسال شده، خاطرنشان گردیده است:
بر اساس اطلاعات به دست آمده از داخل ایران، رژیم ملایان و ایادی آن در عراق که از افشای جنایتهای فجیع خود در اشرف به شدت نگران هستند، تلاش می کنند با صحنه سازی و تغییر موقت آرایش نیروهای سرکوبگر و تجهیزات آنها و انتقال بخشی از این نیروها به خارج از اشرف، همزمان با حضور نمایندگان یونامی به عادیسازی وضعیت و سفیدکاری جنایتهایشان بپردازند و قرار است در یک تظاهرات مصنوعی درخواست اخراج مجاهدین به عمل بیاید. سفارت رژیم در بغداد نیز در صدد است جلسات و کنفرانسهایی علیه مجاهدین ترتیب بدهد و برای اقدامات سرکوبگرانه علیه آنها حمایت سرهم بندی کند. تمامی هزینه ها توسط سفارت رژیم ایران در بغداد پرداخت می شود.
دبیرخانه شورای ملی مقاومت
19مرداد 1388(10 اوت 2009)


اطلاعیه دبیرخانه شورای ملی مقاومت- حمله به اشرف-شماره 74
شب همبستگی با اشرف در نزدیک به 100نقطه در 4قاره جهان
شب گذشته همزمان با دوازدهمین روز اعتصاب غذای 36مجاهد به گروگان گرفته شده توسط نیروهای عراقی و دهمین روز اعتصاب غذای مجاهدان قهرمان شهر اشرف که در گرمای طاقتفرسا ادامه دارد، شب گذشته، ایرانیان نیز در نزدیک به 100نقطه در 4قاره جهان، با برگزاری تحصن، تظاهرات ، شعرخوانی، مراسم نیایش و با روشن کردن شمع، شب همبستگی با اشرف برگزار نموده و یاد شهیدان پاکباز اشرف را گرامی داشتند و با رزم آوران آزادی در شهر اشرف تجدید پیمان و اعلام همبستگی کردند.
این مراسم از جمله در شهرهای واشینگتن، لس آنجلس، اورنج کانتری، آتلانتا، هوستون، سانفرانسیسکو، دنور، ساکرامنتو، فرزنو، سن خوزه، برکلی، سیاتل، نیو مکزیکو و نیویورک (آمریکا)، لندن، بیرمنگام، منچستر، کاردیف، آکسفورد، کمبریج، شفیلد، میلدزبورو (انگلستان)، بلفاست و دوبلین (ایرلند)، رم، بلونیا، آنکونا، فلورانس، تورینو و اوربینو (ایتالیا)، برلین، هامبورگ، برمن، فرانکفورت، نورنبرگ، مانهایم، مونیخ، اشتوتگارت، گوتینگن، هانوفر، کلن، مونستر، دوسلدرف (آّلمان)، بروکسل (بلژیک)، کپنهاگ، آرهوس، کروسا (دانمارک)، استکهلم، یوتبوری و مالمو، لین شوپینگ، بروس(سوئد)، ژنو (سوئیس)، لاهه، آمستردام، زواله (هلند)، ملبورن، سیدنی، بریزبین (استرالیا)، پاریس (فرانسه)، ونکوور، اتاوا (کانادا) برگزار شد. لازم به ذکر است که در بسیاری از شهرها این آکسیونها در چندین نقطه شهر و در کلیساهای مختلف برگزار گردید.
در پاریس ، خانم مرضیه، بانوی هنر ایران، با شرکت در مراسم نیایش و شمع روشن کردن در کلیسا، برای فرزندان دلیر خود در اشرف دعا کردند.
در مراسم شب گذشته بسیاری از شهروندان کشورهای میزبان، شخصیتهای سیاسی و مذهبی و اجتماعی، در همبستگی با اشرف به ایرانیان پیوستند. در لندن ناقوس کلیسای Grosvenor chaple، در نزدیکی سفارت آمریکا، 36بار ، به یاد مجاهدان به گروگان گرفته شده نواخته شد و شرکت کنندگان در این مراسم برای آزادی آنها از دست جیره خواران آخوندها، دعا کردند.
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
18مرداد 1388( 9 اوت 2009)

کمیسیون زنان شورا به اعتصابیون به ویژه زنان اعتصابی درود می فرستد
 و همه سازمانها و مراجع مدافع حقوق زنان را به حمایت از آنان فرا می خواند
کمیسیون زنان شورای ملی مقاومت ایران در دهمین روز اعتصاب غذای رزم آوران اشرف و ایرانیان و هواداران مقاومت در شهرهای مختلف جهان به همه اعتصابگران به ویژه زنان اعتصابی درود می فرستد و همه سازمانها و مراجع مدافع حقوق زنان را به حمایت از آنان فرا می خواند.
به دنبال حملات وحشیانه هفته گذشته نیروهای عراقی به ساکنان شهراشرف، که منجر به شهادت 9تن از مجاهدان و مجروح شدن 500تن از آنان شد و در حالی که 36تن از مجاهدان شهر اشرف توسط نیروهای عراقی به گروگان گرفته شده اند، ایرانیان و حامیان مقاومت در بسیاری از کشورهای دنیا دست به تجمعات اعتراضی و همچنین اعتصاب غذا زده اند. علاوه بر اشرف هواداران مقاومت در واشینگتن، در مقابل کاخ سفید، و در لندن، برلین و اتاوا در مقابل سفارتهای آمریکا دست به اعتصاب غذا زده اند. بسیاری از اعتصاب کنندگان به ویژه زنان در وضعیت جسمی نا مناسبی به سر می برند و برخی از آنها به بیمارستان منتقل شده اند.
در میان زنان اعتصاب غذا کننده، که به طور خاص با 1000زن ساکن اشرف ابراز همبستگی می کنند، از دختران جوان تا مادران پیر و کسانی که خانواده هایشان در اشرف می باشند، حضور دارند. بسیاری از اعتصابیون از زندانیان سیاسی رژیم آخوندها بوده اند و هنوز از آثار شکنجه و بدرفتاری در زندان رنج می برند.
خانم سروناز چیت ساز، مسئول کمیسیون زنان شورای ملی مقاومت ایران، از کلیه سازمانها و مدافعان حقوق زنان و فعالان زن خواست به خواهران اعتصاب غذا کننده در این کشورها پیوسته و با حمایت از خواستهای اعتصاب کنندگان از ادامه کشتار و فاجعه انسانی در اشرف جلوگیری کنند.
کمیسیون زنان شورای ملی مقاومت
17مرداد 1388( 8 اوت 2009)
اطلاعیه دبیرخانه شورای ملی مقاومت
حمله به اشرف-شماره 73
افشای جزییات جدیدی از نقش رژیم آخوندی در حمله جنایتکارانه نیروهای عراقی به اشرف
مقاومت ایران جزییات جدیدی از نقش رژیم ضد بشری آخوندی در حمله جنایتکارانه نیروهای عراقی به اشرف را ، از درون رژیم به دست آورده است، بر اساس این اطلاعات:
1. حمله جنایتکارانه به اشرف از مدتها پیش در جلسات شورای عالی امنیت ملی رژیم به ریاست پاسدار احمدی نژاد، مورد بحث قرار گرفته و توسط نیروی تروریستی قدس طراحی شده بود. گزارش جلسات شورا برای شخص خامنه ای، ولی فقیه رژیم، ارسال می شده است.
2. آخرین هماهنگیها برای حمله، روز قبل از آن، یعنی روز دوشنبه 5مرداد بین پاسدار حسن کاظمی قمی از فرماندهان نیروی تروریستی قدس و سفیر رژیم آخوندی و مقامات عراقی انجام شده است.
3. در روزهای حمله به اشرف یعنی روزهای 6 و 7 و 8 مرداد، کاظمی قمی به منظور پیشبرد طرحهای جنایتکارانه رژیم آخوندی علیه ساکنان اشرف، تماما در ارتباط و ملاقات با مقامات عراقی بوده است. وی در این روزها گزارشهای مربوط به حمله به اشرف را به طور مستقیم برای ستاد فرماندهی نیروی تروریستی قدس و برای چهار ارگان دیگر شامل دفتر خامنه ای ولی فقیه رژیم، دفتر وزیر خارجه، ستاد ویژه عراق در وزارت خارجه و اداره کل بررسی گزارشات (شعبه وزارت اطلاعات در وزارت خارجه)، ارسال می کرده است.
4. رژیم آخوندی و ایادی و مزدورانش در عراق انتظار داشتند که طبق طرح از پیش تعیین شده، در جریان عملیات جنایتکارانه 6 و 7مرداد کار ساکنان اشرف یکسره شود. اما مقاومت جانانه مجاهدان شهر اشرف، با دست خالی در برابر این هجوم وحشیانه، محاسبات آنها را در هم ریخت.
5. با اینحال، سرکردگان رژیم در شورای عالی امنیت رژیم آخوندی، در جلسه یی که در روز 8مرداد، برای بررسی نتایج حمله تشکیل دادند، از عملکرد مالکی ابراز رضایت کرده و گفتند: «مالکی به بهترین شکل به تعهدش به خامنه ای عمل کرده است».
6. متعاقبا نیروی قدس، از روز 8مرداد، شماری از سرکردگانش را به عراق فرستاد تا به ارزیابی وضعیت از نزدیک و بررسی نتایج حمله و طراحی توطئه های جدید بپردازند. در روزهای 8 و 10مرداد، دست کم برای سه تن از این مزدوران پاسپورت دیپلوماتیک صادر شده تا به عراق اعزام شوند.
7. بیشتر نیروهایی که به اشرف حمله کردند، سالهای متمادی در ایران بوده و از مزدوران 9بدر و حقوق بگیران سپاه پاسداران و نیروی قدس بوده اند. بخشی از آنها از نیروهای مهاجم وابسته به دفتر آخوند حکیم در بغداد بوده اند.
8. پرونده اشرف در شورای عالی امنیت رژیم زیر نظر فردی به نام علی باقری، معاون سیاست خارجی و امنیت بین الملل شورایعالی امنیت ملی می باشد. علی باقری که در عین حال رئیس شورای فرعی امنیت نیز می باشد مسئول موضوع مجاهدین و اشرف در شورای عالی امنیت می باشد. علاوه بر شورای عالی امنیت و نیروی قدس، وزارتخانه های اطلاعات، خارجه و کشور رژیم آخوندی پرونده اشرف و مجاهدین را دنبال می کنند.
9. حسن عامری، فرمانده سابق سپاه 9بدر و رئیس کمیسیون امنیت پارلمان عراق، در تمام مراحل این عملیات جنایتکارانه از نزدیک با پاسدار کاظمی قمی و دیگر ایادی نیروی قدس کار می کرده است.
10. نیروی تروریستی قدس سپاه پاسداران، فرماندهی و مدیریت کل امور عراق را در دست دارد و محمد جعفری صحرارودی، معاون قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس، مسئول پرونده عراق در رژیم است.
11. در وزارت خارجه، موضوع اشرف در ستاد ویژه امور عراق دنبال می شود، رئیس این ستاد حسین کمالیان و معاون وی سعید محبوبی نژاد می باشد. نماینده وزارت اطلاعات نیز در جلسات ستاد ویژه امور عراق شرکت می کند.
12. مسئول طرحها و توطئه های وزارت اطلاعات علیه مجاهدین و اشرف، اداره کل التقاط است که مهمترین اداره وزارت اطلاعات می باشد و مدیر کل آن جواد مهدیان است. علاوه بر آن اداره امور عراق به ریاست تقوی نیز در توطئه های رژیم علیه اشرف دست دارد.
13. در وزارت کشور محسن صادقی، مدیر کل امنیتی این وزارتخانه امور مربوط به مجاهدین و اشرف را پیگیری می کند.
14. رژیم شیوه ها و تجربیات خود در زمینه جنگ روانی و لجن پراکنی علیه مجاهدین را به مزدوران عراقی آموزش داده تا از خشم و نفرت مردم عراق نسبت به این جنایتها کم کند. عوامل عراقی رژیم در روزهای اخیر به تکرار همان دروغهای دهه های گذشته رژیم آخوندی علیه مجاهدین مبادرت می کنند.
15.  بعد از حمله جنایتکارانه نیروهای عراقی به اشرف رژیم آخوندی به سه تلویزیون عرب زبان خود، العالم و الکوثر و الفرات دستور داده که وارد قرارگاه اشرف شده و از قسمتهایی که در اشغال نیروهای عراقی است، فیلمهایی تهیه کنند و نشان بدهند وضعیت عادی است.
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
16مرداد 1388(7اوت 2009)

اطلاعیه دبیرخانه شورای ملی مقاومت
حمله به اشرف- شماره72

فراخوان به ملل متحد، ایالات متحده، اتحادیه اروپا و اتحادیه عرب برای حفاظت اشرف توسط یک نیروی بین المللی
• استناد به حق حاکمیت برای نفی مسئولیت بین المللی حفاظت (آرتوپی) و پایمال کردن کنوانسیونهای بینالمللی سرپوشی برای سرکوب و کشتار ساکنان اشرف به دستور خامنهای طبق «توافق دوجانبه»
• دولت کنونی عراق صلاحیت به عهده گرفتن حفاظت ساکنان اشرف را ندارد و تا به عهده گرفتن حفاظت توسط یک نیروی بین المللی مسئولیت بر عهده نیروهای آمریکایی است

در شرایطی که جنایتهای رژیم آخوندی در اشرف، نفرت و انزجار مردم ایران و عراق و افکار عمومی جهانیان را برانگیخته و محکومیت گسترده یی در میان دولتها و سازمانها و مراجع مدافع حقوق بشر به دنبال داشته است، مقامات عراقی به توجیهات مسخره و دروغپردازیهای مبتذلی متوسل می شوند تا با استناد به حق حاکمیت عراق به نفی مسئولیت حفاظت (R to P) و پایمال کردن کنوانسیونهای بینالمللی بپردازند و بر سرکوب و کشتار ساکنان اشرف، سرپوش بگذارند. آنها از دستورات «توافق دو جانبه» خامنه ای با مالکی برای سرکوب نیروی اصلی اپوزیسیون ایران در عراق، از تروریسم عریان رژیم ملایان و نیروی تروریستی قدس علیه مجاهدین در عراق و از اقدامات و تبلیغات و توطئه های کثیف و انواع و اقسام یاوه گویی و لجن پراکنی علیه مقاومت ایران، سخنی نمی گویند و به روی خود نمی آورند، اما ادعا می کنند که ساکنان اشرف به حق حاکمیت عراق احترام نمی گذارند. همچنین ادعا می کنند که هدف از یورش جنایتکارانه نیروهای عراقی به قرارگاه اشرف صرفاً بسط حاکمیت عراق و استقرار یک ایستگاه پلیس مانند دیگر نقاط عراق بوده است.
این دعاوی در کل و در جزء، بی اعتبار و عاری از حقیقت است و نمی تواند آمران و عاملان جنایت علیه بشریت را از مسئولیتهای عواقب حقوقی و بین المللی عملکردشان برهاند.
کمیته بین المللی حقوقدانان در دفاع از اشرف (در برگیرنده 8500حقوقدان) و کمیته بین المللی در جستجوی عدالت (در برگیرنده 2000پارلمانتر) در آمریکا و اروپا و قطعنامه های مکرر پارلمان اروپا (12ژوئیه2007، 4سپتامبر2008 و قطعنامه 24آوریل2009) بر حقیقت امر گواهی می دهند:
1. ساکنان اشرف و وکلایشان پیوسته اعلام کرده اند که به حق حاکمیت عراق احترام می گذارند. اما اگر کسی بخواهد، به اسم حق حاکمیت عراق، مجری اوامر ولی فقیه ارتجاع برای سرکوب و کشتار اعضای اپوزیسیون ایران در اشرف و پایمال کردن تعهدات بین المللی باشد، مانند آنچه در روزهای 6 و 7مرداد (28 و 29ژوییه2009) اتفاق افتاد، مطلقاً غیر قابل قبول است.
2. ساکنان اشرف با احترام به حق حاکمیت عراق، به مدت یکسال (از اوت 2008 تا 28ژوییه2009) با مقامات عراقی به مذاکره و گفتگو پرداختند و برغم توصیه های بین المللی، از جمله کمیته بین المللی حقوقدانان، انعطافهای فوق العاده ای به خرج دادند.
3. مسأله استقرار یک ایستگاه پلیس در داخل اشرف و نحوه طرح آن صرفأ یک بهانه جویی سخیف برای تهاجم به ساکنان اشرف و سرکوب آنها به درخواست رژیم لرزان آخوندهاست. ساکنان اشرف از ابتدای 2009 با نیروهای عراقی که به اشرف رفته اند حداکثر همکاری را داشته و امکانات بسیار زیادی را در اختیار آنها قرار داده اند.
4. ساکنان اشرف، ساختمانهای ورودی قرارگاه شامل دهها اتاق و سالن و بنگالهای ضمیمه به آن را که محل کار و اقامت و دیدارهای وکلا و حقوقدانان و پارلمانترها و هیأتهای بین المللی بود و تمامأ توسط ساکنان قرارگاه و به هزینه آنها ساخته شده است، در اختیار نیروهای عراقی قرار داده اند.
5. ساکنان اشرف با هزینه کلان 4برج دیدبانی و حفاظتی با مجموعه یی از تأسیسات و جاده کشی در 4نقطه بیرون سیاج قرارگاه برای نیروهای عراقی ساخته و در اختیار آنها قرار دادند.
6. ساکنان اشرف به نشانه حُسن نیت در برابر نیروهای عراقی، 10برج دیدبانی دورتا دور اشرف در محیط داخل قرارگاه را هم، که برای دو دهه مورد استفاده مجاهدین بود، پیاده کردند تا نیروهای عراقی احساس به رسمیت نشناختن و تداخل در کارشان را نداشته باشند.
7. ساکنان اشرف سرشماری و انگشت نگاری و احراز هویت و ثبت نام توسط مأموران وزارت کشور عراق را که 5روز ادامه داشت و در روز 20فروردین (9آوریل2009) پایان یافت، پذیرفتند.
8. ساکنان اشرف مصاحبه های خصوصی و انفرادی با مقامات عراقی را که 19روز تمام در بیرون اشرف در جنب نیروهای عراقی ادامه داشت و در روز 2اردیبهشت (22آوریل2009 )پایان یافت، پذیرفتند. در این مصاحبه ها که با حضور نیروهای آمریکایی انجام شد، ساکنان اشرف در برابر پیشنهادات و گزینه های وزارت حقوق بشر عراق، انتخاب خود را که ماندن در اشرف بود، اعلام کردند و به طور قانونی به ثبت دادند و 11نفر که به خواست خودشان اشرف را ترک کردند.
9. به پیشنهاد اشرف، بازرسی همه ساختمانها و اماکن و باغها و مزارع و تأسیسات اشرف توسط وزارت کشور عراق که سه روز با تجهیزات کامل، از جمله سگهای آموزش دیده پلیس، ادامه داشت و در روز 31فروردین (20آوریل2009) پایان یافت، انجام شد و طبق سند امضا شده هیچ سلاح و ماده انفجاری و مهمات دیگر پیدا نشد جز 23فشفشه آتش بازی که تعدادی خالی و تعدادی هم خراب بودند.
10. به این ترتیب، هیچ ابهامی نمی ماند که حمله و کشتار وحشیانه برای مستقر کردن ایستگاه پلیس در داخل اشرف به بهانه اعمال حاکمیت یک ادعای سخیف برای اجرای خواستهای رژیم آخوندی است. در بامداد روز پنجشنبه 7خرداد (28می2009) نیروهای پلیس به نحوی غافلگیرانه به ورودی اشرف یورش آوردند و به مدت 2ماه تا توانستند بر فشار و محاصره اشرف و انواع تهدیدها و محدودیتها و ممنوعیتها افزودند و سرانجام در روز 6مرداد (28ژوییه2009) حمله وحشیانه و کشتار سبعانة خود را، همراه با سایر نیروهای سرکوبگر، به خواست خامنه ای که در امواج قیام سراسری مردم ایران در حال غرق شدن است، آغاز کردند.
11. جالب توجه اینکه حتی در روز حمله و کشتار در 6مرداد (28ژوییه2009) نمایندگان ساکنان اشرف در ساعت 12ظهر مشغول گفتگو با فرماندهان نیروهای عراقی و فرستادگان نخست وزیری عراق درباره نحوه استقرار پلیس بودند. در این گفتگوی دو ساعته، ساکنان اشرف بار دیگر تکرار کردند که با استقرار نیروهای پلیس در ورودی قرارگاه مشکلی ندارند و اگر پلیس امکانات بیشتری هم در ورودی قرارگاه نیاز داشته باشد، در اختیارشان خواهند گذاشت و همة هزینه های لازم را هم می پردازند و تسهیلات کامل را فراهم می کنند. اما طرف مقابل گوشش بدهکار نبود و به نیابت از رژیم آخوندی کمر به حمله و کشتار بسته بود. در جریان این مذاکرات سه بار از بغداد به نماینده نخست وزیری تلفن کردند و در نهایت به او دستور قطع مذاکره و شروع حمله ابلاغ شد. شدت حمله، میزان نیروهای عراقی و نوع نیروهای به کار گرفته شده و رفتار جنایتکارانه آنها، از اهداف انهدامی این عملیات خبر می دهد و مبین آنست که مساله نه اعمال حاکمیت بلکه بحث نابودی اشرف به خواست رژیم ایران است.
12. موفق رُبیعی که تا ماه مه مسئول پرونده اشرف در دولت عراق بود، حتی از یکسال پیش در 23تیر1387 (13ژوییه2008) به الفرات، تلویزیون عرب زبان رژیم ایران در عراق گفته بود: «این پرونده به زودی زود پایان خواهد یافت... تنها راه این است که نیروهای مسلح عراقی مسئولیت قرارگاه اشرف و اداره آنرا برعهده بگیرند. باید مدیریت آن صرفاً توسط عراقیان باشد. آنهایی که در حق مردم عراق مرتکب جرم شدند باید اینجا محاکمه شوند. هر کشور دیگری که از آنها حمایت می‌کند آنها را ببرد و اکثریت عمده آنها به کشورشان برگردند. شاید به جز 56نفر بقیه آنان مورد عفو قرار بگیرند. باقیمانده به کشورشان باز گردند».
13. بنابراین ساکنان اشرف از ابتدا هیچ مخالفتی با استقرار نیروهای پلیس عراق در ورودی اشرف نداشتند و نمایندگان آنها در ملاقاتهای متعدد هم به نیروهای عراقی و هم به نیروهای آمریکایی تأکید کردند که با استقرار پلیس در ورودی قرارگاه مخالفت و مشکلی ندارند. اما استقرار پلیس در حریم انسانی ساکنان اشرف و در وسط قرارگاه، آنهم در محلی که 1000زن مسلمان از جمله دختران جوان با فرهنگ و سنتهای اسلامی زندگی می کنند، هدفهای شناخته شده دیگری دارد که مقامات عراقی آن را بارها و بارها به زبان خود اعلام و تکرار کرده اند. موفق رُبیعی در 12فروردین (اول آوریل2009) در همان تلویزیون گفت: «بتدریج نیروهای امنیتی عراق وارد قرارگاه می شوند و نقطه کنترلی برپا می دارند و گشت دایر می کنند و بازرسی می کنند و دست به حمله می زنند...».
14. روز 7مرداد (29ژوییه2009) در بحبوحه یورش و کشتار در اشرف، لاریجانی رئیس مجلس رژیم و سپس همة امامان جمعه بازار ملایان، به «تشکر و تقدیر» از نوری مالکی پرداختند و برای «اقدام شجاعانه» او در «به هلاکت رسیدن منافقین» کف زدند.
15. مالکی نخست وزیر عراق در روز 9مرداد (31ژوییه2009) در منتهای وقاحت گفت: «هدف از وجود این مرکز پلیس این است که افراد موجود در قرارگاه بعضی شان می خواهند به ایران یا به هر کشوری در جهان مسافرت کنند، ولی سازمان و رهبران سازمان جلوی آنها را می‌گیرند و به آنها اجازه این کار را نمی‌دهند. بعضیها می‌خواهند که با استفاده از عفو به ایران برگردند ولی آنها نمی ‌گذارند. 55نفر از آنها تحت تعقیب انترپل می‌باشند زیرا جنایتکارند و علیه آنها شکایتهایی هست. این مسئولان قرارگاه حاضر به تحویل دادن آنها نیستند. از این رو خواستیم که مرکزی در آنجا باز کنیم» (تلویزیون الحره-31 ژوییه2009).
پیداست که مالکی برای ادامه نخست وزیری خود در دور بعدی به نیروی تروریستی قدس و «سپاه 9بدر پاسداران انقلاب اسلامی ایران» متکی است و از این رو باید با شقاوت دل خامنه ای را به دست بیاورد.
16. سرلشگر شمری سرکرده پلیس دیالی در روز 11مرداد (2 اوت2009) «به اعضای سازمان مجاهدین خلق ایران که در قرارگاه اشرف هستند 30روز مهلت داد که خاک عراق را ترک کنند. شمری گفت به اعضای سازمان، آزادی انتخاب می دهد که به هر کشوری که می خواهند پناهنده شوند و یا به ایران برگردند. وی تهدید کرد که در صورت عدم خروج از قرارگاه اشرف، اقدامات نظامی علیه آنها برای اخراجشان به زور اتخاذ خواهد شد و این مهلت از روز اول ماه جاری شروع شده است» (تلویزیون البغدادیه- 2اوت).
17. بنابراین مشکل ساکنان اشرف نه مسأله حاکمیت عراق و نه حضور و ایستگاه پلیس و فرماندهی آن در ورودی اشرف (مشخصاً در ساختمان لرد اسلین فقید) است. صورت مسأله، بهانه کردن «حق حاکمیت» و «ایستگاه پلیس» برای اجرای «توافق دو جانبه» خامنه ای و مالکی برای سرکوب و کشتار اپوزیسیون ایران یا وادار کردن آن به کُرنش و تسلیم است. اینجاست که جنایت علیه بشریت به لگدمال کردن قوانین و کنوانسیونها و قطعنامه های بینالمللی و به نفی مسئولیت حفاظت (R to P) می پردازد.
18. دبیرکل ملل متحد در باره مسئولیت حفاظت می گوید: «مسئولیت حفاظت، متحد حاکمیت است، نه دشمن آن. کشورهای قوی مردمشان را حفاظت می کنند، در حالیکه کشورهای ضعیف نه مایلند و نه قادرند چنین کنند... مسئولیت حفاظت تلاش می کند حاکمیت را تقویت کند و نه تضعیف» (بانکی مون دبیرکل ملل متحد – برلین. 15ژوییه 2008).
19. دبیرکل ملل متحد بر اساس سند امضا شده در کنفرانس سران کشورها در سال2005 تصریح می کند که در دنیای امروز وارد شدن و پیشگیری دولتها برای پیشگیری از نسل کشی، جنایت جنگی، پاکسازی قومی و جنایت علیه بشریت «نقض اصل حاکمیت کشور ذیربط نیست» و همچنانکه اجلاس2005 در سند رسمی خود به رسمیت شناخت زمانیکه «مقامات ملی به طور آشکار در حفاظت از ساکنانشان» در این چهار نوع جنایت «قصورمی کنند»، دولتها «آماده می شوند به صورتی به موقع و قاطع، از طریق شورای امنیت، بر طبق منشور، ازجمله منشور هفتم، بر اساس موضوع به موضوع و در همکاری با سازمانهای متناسب منطقهیی و زیرمنطقهیی، به طور جمعی اقدام کنند» (برلین- 15ژوبیه 2008).
20. با توجه به تجارب یکساله و اثبات این حقیقت که دولت کنونی عراق ظرفیت و صلاحیت به عهده گرفتن حفاظت ساکنان اشرف را ندارد و متأسفانه مجری خواستهای دیکتاتوری حاکم بر ایران برای سرکوب اپوزیسیون ایران در عراق طبق «توافق دوجانبه» است، همچنانکه خانم مریم رجوی، رئیس جمهور برگزیده شورای ملی مقاومت ایران، در روز 11مرداد (2اوت2009) به رئیس جمهور ایالات متحده نوشت اکنون راه حل این است که: نیروهای آمریکایی به طور موقت حفاظت کمپ اشرف را به عهده بگیرند تا یک نیروی بین المللی تحت نظر ملل متحد جایگزین آنها گردد. مقاومت ایران به همین منظور به ملل متحد، دولت ایالات متحده، اتحادیه اروپا و اتحادیه عرب فراخوان می دهد.
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
15مرداد 1388(6 اوت 2009)

اطلاعیه دبیرخانه شورای ملی مقاومت
حمله به اشرف-شماره 71
نقض امنیت هوایی اشرف توسط هلیکوپترهای مسلح عراقی
ساعت 9 و 45دقیقه صبح امروز 15مرداد 1388 دو هلیکوپتر عراقی مسلح به تیربار، به منظور ارعاب ساکنان اشرف، در ارتفاع بسیار پایین بر فراز اشرف، به گشت زنی و فرو ریختن اوراق تبلیغاتی مبادرت کردند. با توجه به کشتار ساکنان بیدفاع اشرف در هفته گذشته توسط نیروهای سرکوبگر عراقی و بی عملی نیروهای آمریکایی در این خصوص، و با توجه به نقش نیروهای آمریکایی در کنترل هوایی عراق به خصوص استان دیالی:
1-مقاومت ایران قویترین اعتراض خود را به نیروهای آمریکایی به خاطر دادن اجازه پرواز به هلیکوپترهای عراقی بر فراز اشرف ابراز می کند و خواهان تضمین امنیت هوایی اشرف و ممانعت از جنایت جنگی با نقض حریم هوایی است. با در نظر گرفتن نفوذ گسترده نیروی تروریستی قدس در عراق، که فرماندهان ارشد آمریکایی در عراق بارها بر آن تاکید کرده اند و با توجه به طرحهای فاشیسم دینی حاکم بر ایران برای نابودی ساکنان اشرف، باز گذاشتن فضای اشرف بر روی چنین پروازهایی بدون تردید مورد استفاده رژیم ایران برای جنایتهای بیشتر قرار می گیرد.
2-به قرار اطلاع پاسدار کاظمی قمی، از سرکردگان نیروی تروریستی قدس و سفیر آخوندها در بغداد، روز سه شنبه13 مرداد (4 اوت2009) مفاد اوراق تبلیغاتی را که باید نیروهای عراقی بر روی اشرف بریزند تهیه و برای نخست وزیری عراق ارسال کرده است.
3-جای تردید نیست که تمامی این اقدامات توسط ولی فقیه ارتجاع در بحبوحه قیام مردم ایران به دولت عراق دیکته شده است. مالکی اکنون به بازیچه یی در دست رژیم ایران علیه اپوزیسیون اصلی رژیم ملایان تبدیل شده است.
ساکنان بیدفاع اشرف که هفته گذشته با دست خالی در برابر رگبار گلوله ها وحشیانه ترین اقدامات جنایتکارانه از سوی نیروی سرکوبگر عراقی ایستادگی کردند، برای نمایشات و شوهای هوایی خامنه ای و مالکی پشیزی بها قائل نیستند و از اینرو اوراق تبلیغاتی پاسداران خامنه ای در قم و بغداد را در برابر چشم نیروهای عراقی پاره کرده و آتش زدند.
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
15 مرداد1388(6 اوت 2009)

اطلاعیه دبیرخانه شورای ملی مقاومت
حمله به اشرف- شماره70

وضعیت مجروحانی که توسط نیروهای عراقی از اشرف به گروگان گرفته شده اند وخیم است
فراخوان فوری به ملل متحد و دولت آمریکا برای انتقال مجروحان وخیم به بیمارستان بلد و آزادی گروگانها

وضعیت مجاهدان مجروحی که توسط نیروهای عراقی در روز سه شنبه 28ژوییه در حمله به اشرف ربوده شدند، وخیم است. در میان 36گروگان، شماری مجروح و بقیه به شدت مضروب و مصدوم شده اند. همگی آنها در دهمین روز اعتصاب غذا به سر می برند.
حال 7تن از مجروحان رو به وخامت گذاشته و وضعیت برخی از آنها به شرح زیر است:
هر دو پای مهربان بالایی، که توسط نیروهای عراقی گلوله خورده و شکسته، بیحس شده است. او قادر به راه رفتن نیست و با برانکارد جابجا می شود. سهراب بلوچی که با خودرو هاموی نیروهای عراقی مورد تهاجم قرار گرفت به شدت مجروح شده و دچار دردهای طاقتفرسا است. ابراهیم کماری که دستش را شکستند، از درد شدید رنج می برد. حبیب غراب دچار خونریزی معده است.
مقاومت ایران دولت آمریکا و همچنین دبیرکل و کمیسر عالی حقوق بشر ملل متحد، عفو بین الملل و دیگر سازمانهای بین المللی مدافع حقوق بشر را به اقدام فوری برای انتقال مجروحان در حال اعتصاب به بیمارستان بلد (متعلق به نیروهای آمریکایی) و آزادی سایر گروگانها و بازگرداندنشان به اشرف فرا می خواند. همگی نفرات گروگان گرفته شده افراد حفاظت شده تحت کنوانسیون چهارم ژنو می باشند.
  
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
15مرداد1388(6 اوت2009)

اطلاعیه دبیرخانه شورای ملی مقاومت- حمله به اشرف-شماره 69
دومین هفته اعتصاب غذای ایرانیان در کشورهای مختلف در همبستگی با اشرف
تظاهرات و تحصن در شهرهای مختلف اروپا و آمریکا
همزمان با اعتصاب غذای رزم آوران شهر اشرف که در گرمای طاقتفرسا ادامه دارد، امروز اعتصاب غذای هموطنان و حامیان مقاومت در همبستگی با قهرمانان اشرف، در مقابل کاخ سفید در واشینگتن و در برابر سفارت آمریکا در لندن، وارد دومین هفته خود می شود و اعتصاب غذا در مقابل سفارت آمریکا در برلین و اتاوا هفتمین روز خود را سپری می کند.
روز گذشته شماری از اعتصاب کنندگان به دلیل وخامت حالشان به بیمارستان منتقل شدند. ایرانیان به طور گسترده برای ابراز همبستگی با اشرف و اعتصاب کنندگان به محل اعتصاب غذا در این شهرها مراجعه می کنند.
اعتصاب غذا کنندگان ضمن محکوم کردن حملات وحشیانه نیروهای عراقی به مجاهدان شهر اشرف، که به دستور ولی فقیه خون آشام، صورت گرفته است، از تحقق خواستهای ساکنان اشرف حمایت می کنند و تاکید می کنند که تا تحقق این خواستها به اعتصاب ادامه خواهند داد. آنها خواستار آزادی 36مجاهد خلقی که توسط نیروهای عراقی به گروگان گرفته شده اند و همچنین خواهان خروج نیروهای عراقی از اشرف و بر عهده گرفتن حفاظت اشرف توسط نیروهای آمریکایی می باشند.
همزمان تظاهرات، تجمعها و تحصن ایرانیان علیه هجوم وحشیانه نیروهای عراقی به اشرف و کشتار و دستگیری مجاهدان در شهرهای استکهلم، یوتبوری و مالمو (سوئد)، ژنو (سوئیس)، لاهه (هلند)، ملبورن (استرالیا)، ونکوور (کانادا)، پاریس (فرانسه)، کپنهاگ، آرهوس (دانمارک) و رم (ایتالیا) همچنان ادامه دارد.

دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
14مرداد 1388( 5 اوت 2009)


اطلاعیه دبیرخانه شورای ملی مقاومت
حمله به اشرف- شماره 68

نیروهای عراقی 10روز است از ورود مواد غذایی به اشرف جلوگیری می کنند
سه شنبه13مرداد (4 اوت2009)، بیش از 10روز است که به خاطر محاصره اشرف و حملات جنایتکارانه نیروهای عراقی، هیچگونه مواد غذایی وارد اشرف نشده است. این درحالیست که بیش از 500مجروح و بیش از 1000مضروب و مصدوم و شمار زیادی بیمار در میان ساکنان اشرف وجود دارند. این یک جنایت جنگی علیه افراد حفاظت شده و یک جنایت آشکار دیگر علیه بشریت است.
نیروهای عراقی از روز 4مرداد (26ژوییه2009) از ورود هرگونه کالا از جمله مواد غذایی و سوختی به اشرف جلوگیری کرده و کامیونها و خودروهای حامل مواد غذایی را برمی گردانند. فروشندگان و واسطه های تهیه و تأمین ارزاق و کالاهای مورد نیاز اشرف نیز با شیوه های مختلف تهدید شدهاند که در صورت مراجعه به اشرف، دستگیر یا کشته خواهند شد. نیروهای عراقی به دستور فاشیسم دینی حاکم بر ایران در صددند با ادامه فشارها و با گرسنگی دادن دستجمعی به ساکنان اشرف، برای آنها راهی جز کرنش و تسلیم در برابر خواستهای نامشروع رژیم ایران باقی نگذارند.
1- درب ورودی اشرف به طور کامل با خاکریز بسته و مسدود شده و هیچ ترددی از آن امکانپذیر نیست.
2- فرماندهان پلیس و ارتش می گویند که از این پس مواد غذایی و خودروهای حامل آنها بایستی با عبور از چندین پست کنترل و بازرسی و با قبول چندین بار بازرسی و جابجایی و تعویض خودرو از شمال اشرف و منطقه تحت کنترل نیروهای عراق به داخل قرارگاه برسد.
3- با این شرایط در گرمای بیش از 50درجه و غبار غلیظ در فضای منطقه و وضعیت غیربهداشتی محیط که باعث از بین رفتن مواد غذایی می شود، تأمین کنندگان مواد غذایی حاضر به بستن قرارداد نیستند.
4- کماکان تهدید به دستگیری و کشتن واسطه ها و پیمانکاران با انواع و اقسام ایرادگیری و اشکالتراشی در برگه های هویت آنها و فرمهایی که باید پر کنند و همچنین در اسنادی که باید در مورد خودروهایشان ارائه کنند، ادامه دارد.

از سال2003 تا فوریه2009 تمام کالاها و مواد غذایی مورد نیاز ساکنان اشرف با پرداخت همة هزینهها از سوی خودشان از طریق پیمانکاران عراقی خریداری و در سیطره ورودی اشرف نزدیک به درب اصلی قرارگاه تحویل ساکنان اشرف میشد. اما اکنون اشرف به یک زندان کامل تبدیل شده و برای ورود هرگونه مواد غذایی هم شرایطی گذاشته اند که وارد کردن مواد غذایی را عملاً غیرممکن و آن را به یک اهرم فشار در دست نیروهای سرکوبگر برای از پا درآوردن مجاهدین تبدیل کرده است.
با توجه به رفتار ضد انسانی نیروهای عراقی، مقاومت ایران نیروهای آمریکایی و صلیب سرخ بین المللی را مسئول رساندن مواد غذایی به اشرف می داند و از آنها می خواهد با باز کردن درب قرارگاه و برطرف کردن موانع سرکوبگرانه و ضد انسانی مواد غذایی را که با هزینه خود ساکنان اشرف تهیه می شود، به آنان برسانند.
شورای ملی مقاومت ایران در همین خصوص خواهان مداخله بلادرنگ دبیرکل و شورای امنیت ملل متحد، کمیسرعالی حقوق بشر و کلیه مراجع و سازمانهای بشردوست بین المللی است.
تنها راه کار باقی مانده این است که نیروهای آمریکایی مواد غذایی را که توسط ساکنان اشرف تهیه می شود در سیطره ورودی از پیمانکاران و فروشندگان عراقی تحویل گرفته و به ساکنان اشرف تحویل دهند.

دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
13 مرداد1388(4 اوت 2009)

اطلاعیه دبیرخانه شورا-13مرداد88
حمله به اشرف-شماره 67
صحنه سازی و دروغپردازی رئیس پلیس دیالی در وحشت از عواقب جنایاتش
همزمان با بالا گرفتن نفرت و انزجار جهانی از جنایتهای نیروهای عراقی در اشرف و در حالیکه حقوقدانان بین المللی، اعلام کرده اند آنچه در اشرف اتفاق افتاده، در عداد جنایت علیه بشریت است و در چارچوب صلاحیتهای دادگاه بین المللی جنایی قرار می گیرد، پاره ای از مسئولان این جنایت در عراق، بویژه رئیس پلیس استان دیالی عبدالحسین الشمری که خود و نیروهای تحت فرماندهی اش به دستور نخست وزیر عراق جنایات شنیعی در اشرف مرتکب شده اند، به صحنه سازی و دروغپردازیهای مضحکی روی آورده است که بر جنایاتش در اشرف سرپوش گذاشته و توجیه کند.
روز گذشته یعنی در هفتمین روز تهاجم به اشرف، تلویزیون عرب زبان رژیم موسوم به الفرات به نقل از شمری مدعی شد که پنج تن از افسران پلیس عراق به دست سازمان مجاهدین به قتل رسیده اند و نیروهایش پس از ورود مسالمت آمیز به اشرف برای «تامین این محل و ارائه خدمات برای ساکنانش مورد تعرض وحشیانه اعضای سازمان» قرار گرفته اند... او می گوید: «در نتیجه استفاده وحشیانه و غیر انسانی از شمشیر، چاقو، گاز کلر، باتون، سنگ و کلوخ و همه وسایل و بمبهای صوتی پنج افسر پلیس زخمی شدند. ما نمی دانیم که مجاهدین سلاحهایشان را به طور کامل تحویل دادند و لی حتما سلاحهایی دارند که مخفی است که روزهای آینده کشف خواهد شد». قبل از این نیز خبرگزاری سپاه پاسداران به نقل از شمری نوشت «منافقین از گازهای سمی بر ضد پلیس عراق استفاده می‌کنند».
به شمری و اربابان ایرانی و عراقیش باید گفت، کار از این حرفها گذشته است و این تشبثات تنها بر بی آبرویی آنها می افزاید. آنها از عواقب حقوقی و بین المللی جنایات فجیعشان در اشرف گریزی ندارند.
دروغ شمری در مورد «سلاحهای مخفی» موهوم مجاهدین هر چند پشیزی نمی ارزد، اما یادآوری می کنیم در روزهای 18 و 19 و 29آوریل هیأتهای بازرسی وزارت کشور عراق، یعنی همان ارگانی که شمری به آن تعلق دارد، به همراه سگهای اموزش دیده پلیس، تمامی اشرف را مورد بازرسی قرار دادند. صورت جلسه فرمانده بازرسان، تصریح می کند «هیچ ماده منفجره و هیچ سلاحی پیدانکردیم مگر(23 بسته فشفشه آتش بازی که برخی فاسد و برخی خالی بود) پیدا کردیم». این صورتجلسه ضمیمه است.
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
13 مرداد1388(4 اوت 2009)


اطلاعیه دبیرخانه شورای ملی مقاومت-12مرداد88
حمله به اشرف-شماره 66
شورای عالی امنیت رژیم آخوندها شبکه تبلیغات عراق را به حمله حداکثر علیه ساکنان اشرف
و سازمان مجاهدین خلق ایران مکلّف کرد
طبق اخبار موثق از داخل رژیم آخوندی ، شورای عالی امنیت رژیم شبکه تبلیغات عراق را به حمله حداکثر علیه ساکنان اشرف و سازمان مجاهدین خلق ایران مکلّف کرده است. در دستورالعمل مربوطه از جمله آمده است :
1-در شرایط کنونی که «منافقین» بر ضد امنیت ملی ایران و عراق کار می کنند بایستی در مطبوعات و برنامه های رادیویی و تلویزیونی حداکثر پوشش تبلیغاتی علیه آنها داده شود.
2-با روحیه انتحاری که ما از منافقین سراغ داریم بعید نیست که برخی از آنها یا خودزنی کرده باشند و یا به وسیله برخی دیگر از عناصر منافقین کشته شده باشند و از این طریق نیروهای عراقی را مقصر معرفی کنند.
3-به مصلحت دولت عراق است که اعلام کند «منافقین» ضمن یکماه باید عراق را ترک کنند.
در غیراینصورت ادامه حضور آنها بر انتخابات عراق سایه می اندازد و احزاب نزدیک به جمهوری اسلامی ضرر زیادی متحمل خواهند شد.
4-نباید از یاد برد که «منافقین» در سال67 وقتی فرصت را مغتنم یافتند در عرض 2 الی 3ساعت وارد سه شهرستان ایران شدند. بنابراین بایستی تأکید کرد که انتخابی جز خروج از عراق ندارند.
5-عراقیان بایستی بدانند اگر مرز آنها با ایران به مرز ناامنی تبدیل شود، نمی‌توانند به تثبیت موقعیت خودشان امیدوار باشند.
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
12مرداد1388 (3اوت2009)

اطلاعیه دبیرخانه شورای ملی مقاومت-12مرداد88
حمله به اشرف-شماره 65
شمار دیگری از مجروحان وخیم اشرف که به بیمارستان نیروهای امریکایی در بلد منتقل شدند
1-محمد باقری: ضربه مغزی
2-علی آگهی: ضربه مغزی
3-عباس زمردی: صدمه مغزی شده و استفراغ خونی
4-ابدال اسدی:اصابت گلوله در ناحیه نخاع
5-بهروزکاظمی: شکستگی فک
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
12مرداد1388 (3 اوت 2009)

اطلاعیه دبیرخانه شورای ملی مقاومت-12مرداد88
حمله به اشرف-شماره 64
مشخصات نارنجکهای ترکشی

علاوه بر نارنجک های صوتی و دودزا در حمله های ایام اخیر علیه ساکنان بیدفاع اشرف، نیروهای سرکوبگر پلیس به طور وسیع از نارنجکهای ترکش دار صوتی هم استفاده کرده اند. این نارنجک در اساس یک نارنجک صوتی ترکش دار است و بر روی پوسته آن همین مشخصه قید شده است .
این نارنجک به هنگام منفجر شدن دارای یک محفظه درونی است که پس از انفجار اولیه از نارنجک خارج شده و در بیرون از بدنه نارنجک منفجر می شود . به هنگام انفجار این محفظه علاوه بر صوت انفجاری حدود 500عدد ساچمه پلاستیکی به قطر یک سانتیمتر در محیط اطراف پراکنده می سازد. این ساچمه ها در صورت اصابت به نفرات اطراف جراحتهای سطحی ایجاد می کند اما اصابت آن در ناحیه چشم و سر خطرناک است.

دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
12مرداد1388 (3 اوت 2009)

اطلاعیه دبیرخانه شورای ملی مقاومت-11مرداد88
حمله به اشرف-شماره 63
دولت عراق ناگزیر مسئولیت گروگان گرفتن 36 تن از ساکنان حفاظت شده اشرف را پذیرفت
در ساعت19 به وقت بغداد، سرلشگر شمری فرمانده پلیس دیالی، قبول کرد که نیروهای او 36عضو سازمان مجاهدین خلق را دستگیر کرده اند.
به گزارش تلویزیون الحره، فرمانده پلیس دیالی گفت: «آنان از جمله کسانی هستند که در حوادث آشوب که در داخل قرارگاه اشرف در 4روز اخیر رخ داد، دست داشته اند که منجر به کشته شدن دو تن از پرسنل پلیس و زخمی شدن 66تن دیگر و وارد آمدن خسارتهای مادی به قرارگاه اشرف شده که یکی از املاک دولت عراق محسوب می شود»! شمری اضافه کرد «تسلیم اعضای این سازمان به مقامات ایرانی در حیطه اختیارات فرماندهی پلیس نیست».
صرفنظر از دروغپردازیهای مسخره مزدوران رژیم آخوندها، در پی اعتراف رسمی پلیس عراق به اینکه 36گروگان ازافراد حفاظت شده اشرف را در اختیار دارد:
اولاً- روشن شد که نوری مالکی و پلیس او مسئولیت تمام عیار حفظ جان گروگانها را به عهده دارند و هر گونه آسیبی به این 36مجاهد خلق در حال و آینده متوجه آنهاست.
ثانیاً- اکنون که دولت عراق ناگزیر از قبول رسمی مسئولیت گردیده است باید بلادرنگ بگذارد وکلای بین المللی این 36تن به دیدار موکلان خود که مجروح و در حال اعتصاب هستند، بیایند.
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
11مرداد1388 (2 اوت2009)

اطلاعیه دبیرخانه شورای ملی مقاومت-11مرداد88
حمله به اشرف-شماره 62
تخریب مزار شهیدان وپاره کردن عکسهای آنان
نیروهای مهاجم عراقی، علاوه بر شکنجه و کشتار و ربودن مجاهدان، در روزهای اخیر تا توانسته اند به سرقت و غارت و تخریب اموال و تأسیسات ساکنان اشرف مبادرت کرده اند.
این جنایتکاران حتی به مزار شهدا نیز رحم نکرده و در مزار مراورید، به تخریب و پاره کردن عکسهای شهیدان ازجمله دکتر کاظم رجوی، شهید بزرگ حقوق بشر و شهید زهرا رجبی، شهید بزرگ حقوق پناهندگان و همچنین عکس زنده یاد ابراهیم ذاکری و نماد شهیدان فروغ جاویدان پرداخته اند.
نیروهای مهاجم عراقی همچون پاسداران، حتی کفنهایی که برای تدفین متوفیان مورد استفاده قرار می گیرد را نیز به سرقت برده اند.
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
11مرداد( 2 اوت 2009)

اطلاعیه دبیرخانه شورای ملی مقاومت-11مرداد88
فوری - حمله به اشرف- شماره61

انتقال اجباری 32گروگان برای بازجویی و دادگاه یا سربه نیست کردن و استرداد؟

در ساعت 5بعد از ظهر به وقت محلی 32تن از مجاهدان مجروحی که از روز سه شنبه 6مرداد به گروگان گرفته شده و در بیرون اشرف توسط مزدوران عراقی در یک اتاق 3 در 4 محبوس و تحت ضرب و شتم و شکنجه قرار داشتند و همگی آنها اعتصاب غذا کرده بودند، برای انتقال اجباری به یک مکان نامعلوم مورد حمله قرار گرفتند. صدای فریادهای آنها برای ممانعت از انتقال اجباری در ورودی اشرف به گوش می رسد.
گفته می شود هدف از این انتقال اجباری، بازجویی و محاکمه قربانی به جای جلاد است. طبق یک خبر دیگر، رژیم آخوندی از طریق مزدور عمار حکیم خواهان استرداد یا سربه نیست کردن این مجاهدان شده است.
شورای ملی مقاومت ایران شخص نوری مالکی را مسئول هرگونه خطر جانی در این باره می داند و از نیروهای آمریکایی و هیات ملل متحد در عراق و صلیب سرخ خواهان مداخله بلادرنگ و آزادی گروگانهاست. اسامی 32گروگان مجروح که شش روز در اعتصاب غذا به سر می برند به شرح زیر است:
ایرج احمدی - حسین احمدی - حسن بشارتی - علی تولمی - ابراهیم کماری - مصطفی ثنایی- بهرام حسن پور - رحمان حیدری - غلامرضا خرمی - همایون دیهیم - مهدی زارع - حسین سرو آزاد- احمدتاجگردون- محسن شجاعی- محمدعلی طاطایی - اسدالله شهبازی- جلیل غلامزاده - مهدی عبدالرحیمی- حبیب غراب - عزیز غلامی زاده - حسین فارسی- جلیل فرقانی- حسین فیلی - امید قادر مزی- محمدرضا قاسم زاده - میررحیم قریشی- جمشید کارگر- مشفق کنگی- جواد گوگردی - علیرضا محمدزاده - کریم محمدی- محمدرضا هوشمند
حال شماری از مجروحان در زمانی که به گروگان گرفته شدند وخیم بوده است. به قرار اطلاع دژخیمان تحت امر رژیم آخوندها دست این گروگانها را در 3روز اول در حالت اعتصاب از پشت بسته بودند بطوریکه آنها با دست های بسته از پشت نماز میگذاشتند.
علاوه بر این 32گروگان مجروح و در حال اعتصاب، از 6روز پیش چهار نفر دیگر، مجاهدان مجروح. حمید اشتری، مهربان بالایی، سهراب بلوچی و ابراهیم ملایی نیز به گروگان گرفته شده اند که هنوز اطلاعی از آنها در دست نیست.
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
11مرداد1388 (2 اوت2009)