اگرچه بخشی از عوامل وقوع اینگونهجنایتها(حداقل در مورد جذب نیرو) به شرایط ناعادلانه اجتماعی و اقتصادی حاکم بر جوامع حاشیهنشین در کشورهای غربی برمیگردد، اما بیشک بیعملی جوامع دموکراتیک در مقابل «بنیادگرائی اسلامی» که از ابتدای به قدرت رسیدن نظام تروریستی در ایران رشد کرده و به تهدید اصلی صلح و آزادیتبدیلشده است اصلیترین عامل وقوع اینگونه جنایتهاست.
به قدرت رسیدن خمینی در ایران و دیدگاههای وی در مورد ایجاد یک «حکومت اسلامی» زنگ خطر علیه ارزشهای دموکراسی غرب راکه با هزینههای گزافی، بهدستآمده بود، از همان ابتدا به صدا درآورده بود. رژیم جنایتپیشه حاکم بر ایران در راستای رسیدن به اهداف خود و لباس عمل پوشانده به آرزوهای خمینی در ایجاد حکومت اسلامی موردنظرش، تاکنون از هیچ عملی فروگذار نکرده است و نخواهد کرد.
جنایت تروریستی «شارلی ابدو» در پاریس را نمیتوان بهعنوان پدیدهای استثنائی و منفعل از شکلگیری بنیادگرائی اسلامی در ایران و در منطقه تلقی کرد. این جنایت ادامه و نمونه بارزی از فتوای خمینی علیه سلمان رشدی نویسنده کتاب «آیههای شیطانی» و به دنبالان فتوای خامنهای ولیفقیه رژیم حاکم بر ایران که فتوای مرگ کاریکاتوریست دانمارکی را صادر کرد، است.
ماهیت این عمل تروریستی یادآور و ادامه همان ترورهایی است که رژیم تروریستی حاکم بر ایران علیه مخالفین خود در اروپا و اعدامهای دستهجمعی هزاران زندانی سیاسی و ترور شاعران و نویسندگان، اسیدپاشی بر صورت زنان و سنگسار و غیره صورت داده و میدهد.
ماهیت و اهداف تمام این کشتارها و ترورها در سراسر جهان با توجه به زمینههای تاریخی و رخدادها و تحولاتی که در منطقه، خصوصاً فجایعی که در لیبی و سوریه و مصر و عراق در جریان است، بیانگر این واقعیت است که بنیادگرائی اسلامی به رهبری رژیم ایران ارزشهای شناختهشده دموکراسی را دشمن موجودیت خود میداند و در پی نابودی تمامعیاران است. این موضوع بهخصوص زمانی ملموسترمیشود که دیدگاه و نگرانی بنیادگرایان اسلامی را از پدیده جهانیشدن (Globalization) دریابیم.
اما متأسفانه کشورهای دموکراتیک و قدرتمند غرب که خود را مهد آزادی و حقوق بشر میدانند تاکنون در مقابل هشدار و زنگ خطری که بسیاری نیروهای دموکراتیک ودر صدر آنها مقاومت ایران، در مورد این خطر به صدا درآورده بودند بیتفاوت بودند و یا بهسادگی و با اتخاذ روشهای مماشات گرایانه از کنار آن گذشته و در پی مبارزهای جدی با این پدیده برنیامدند.
هدف قرار دادن قلب تروریسم بنیادگراکه در تهران میتپد، ضرورت مبارزه با این پدیده شوم است. مماشات و دست دراز کردن و کمک طلبیدن از رژیم ایران بیراههای است که با استناد به وقایع اخیر بیش از بیش دامنگیر جهان غرب خواهد شد، چرا که دموکراسی با رژیمهای تروریستی و بنیادگرای مذهبی هیچ سنخیتی ندارد.
امیدواریم که شرکت میلیونی مردم اروپا در محکومیت حمله جنایتکارانه به دفتر نشریه «شارلی ابدو» در روز یکشنبه 11 ژانویه، زنگ بیداری را برای دولتمردان در کشورهای دارای دموکراسی به صدا درآورده و آنها را از خواب خرگوشی بیدار کند.
12 ژانویه 2015