در حالی که ظریف و تیم او تلاش می کنند از بیانیه لوزان به عنوان یک «توافق» که هر گاه بخواهند می توانند زیرش بزنند یاد می کنند، دلواپسان با انگشت گذاشتن بر مواد بیانیه تاکید بر عقب نشینی دولت روحانی از «خط قرمزها» ی ولی فقیه می کنند. ظریف به زور می خواهد به مخالفان توافق بقبولاند که قرار است تحریمها نه تدریجی بلکه یک باره برداشته شود. از قرار معلوم طولانی شدن نشستها و مذاکره روی اعلام چگونگی لغو تدریجی تحریمها به گونه ای بوده که تیم مذاکره کننده بتوانند آن را آنگونه که می خواهند به خورد مخالفان دهند.
درحالی که هیچ توافقنامه ای به امضا نرسیده، دلواپسان برای جلوگیری از نوشیدن جام زهر، نگرانیهای خود را بیان کردند. کیهان شریعتمداری با ظنز تیتر اول خود را به این موضوع اختصاص داده و نوشت: «برد – برد نتیجه داد ... هسته ای می رود تحریمها می ماند!». بروجردی رئیس کمیسیون امنیت مجلس رژیم بیانیه لوزان را «بی اعتبار خوانده و گفت:«توافق در خصوص پذیرش پروتکل الخاقی در بیانیه لوزان از نظر مجلس اشتباه و بی اعتبار است». به همین مناسبت ظریف برای توضیح در باره بیانیه لوزان به مجلس فرا خوانده شده است. مرتضی نبوی در رسالت اعلام کرد که «بیانیه لوزان با توافق یک مرحله ای مغایرت دارد».
همه ی این حرفهای در حالی زده می شود که ظریف بر نظارت کامل ولی فقیه بر تمامی مراحل مذاکرات تاکید می کند.
ارکستر دلواپسان با موضع گیری پاسدار جزایری تکمیل شد. معاون ستاد کل نیروهای مسلح در روز شنبه 15 فروردین گفت که «امور دفاعی ایران قابل مذاکره نیست».
برخی از موارد توافق پشت پرده که در بیانیه اعلام شد، از طرف آمریکا انتشار یافته است. بر اساس این سند توافق لوزان جام زهر دیگری است که با «نرمش قهرمانانه» به گلوی ولی فقیه ریخته می شود. اگرچه این رژیم فقط زبان زور می فهمد و هیچ اعتباری برای امضاهای ولی فقیه وجود ندارد، اما به نظر می رسد که شرایط به گونه ای رقم خورده که پس لرزه های بیانیه لوزان بحران حکومتی را گسترده تر خواهد کرد.
غیر از موارد ذکر شده، برنامه هسته ای رژیم در بسیاری از زوایای دیگر تحت نظر قرار گرفته است، آن طور که کارگزاران ورشکسته رژیم فقط با دروغگویی و بزرگنمایی استخوان کوچک غنی سازی سه و نیم درصدی که جلوی آنها پرتاب شده می توانند سر بالا بیاورند.
مردم ایران از پایان و شکست پروژه خطرناک سلاح هسته ای سازی خرسند هستند. بحران پر هزینه هسته ای که پس از بحران جنگ دستمایه ستم و محرومیت بیشتر رژیم بر مردم ایران شد، اکنون با شکست مفتضحانه دامن زنندگان به آن رو به پایان است.
جمهوری اسلامی به مردم ایران به دلیل تحمیل سالها ضرر و زیانهای بی حاصل به آنها بدهکار است. زمان آن رسیده که طلبکاران، رژیم را مجبور به پرداخت هزینه های نابسامانیهای خود کنند.
برگرفته از فراسوی خبر یکشنبه 16 فروردین