واکنش ماجرا جویانه اتمی رژیم آخوندی در یک در قبال محکومیت در شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی

رژیم آخوندی در یک واکنش ماجرا جویانه اتمی در قبال محکومیت در شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی، اعلام کرد 10سایت غنی سازی اورانیوم خواهد ساخت.
خبرگزاری فارس وابسته به سپاه پاسداران با اعلام این خبر نوشت: «هیات وزیران با رأی قاطع خود، سازمان انرژی اتمی را مکلف کرد تا دو ماه آینده نسبت به طراحی و پیش‌بینی تأسیس ده سایت غنی‌سازی در مقیاس سایت نطنز اقدام کند»
این خبرگزاری حکومتی افزود: «در جلسه بعدازظهر (یکشنبه ) هیات وزیران که به ریاست محمود احمدی‌نژاد برگزار شد ،مقرر شد سازمان انرژی اتمی تا دو ماه آینده کار احداث پنج سایت جدید را که مکان آنها در سراسر کشور پیش‌بینی شده است را آغاز کند و برای پنج سایت جدید نیز مکان مناسب پیشنهاد کند».

 پاسدار احمدی نژاد  از  راه اندازی سایتهای جدید اتمی و نیاز به 500هزار سانتریفوژ و غنی سازی اورانیوم تا 20درصد خبر داد:
احمدی نژاد: برای اینکه بتوانیم سوخت کامل را داشته باشیم برای 20 هزارمگاوات برق، ما نزدیک به 500 هزار سانتریفیوژ از نوع موجودش داریم. البته نوع جدیدی که ایران خودش کامل کرده و داره انشاالله چند ماه دیگر این نهایی می شود وارد مدار می شود این ظرفیتش بیشتره ، تعدادش می آید پایین اما ما نیازمند سایت های متعددی هستیم که برای ما سوخت هسته یی تولید بکنند. ده تا سایت جدید ما می خواهیم 5 سایتش را آماده کرده اند....در باره  تولید سوخت 20درصد هم حالا تا چهارشنبه می آوریم در دولت انشاالله دوستان نظر می دهند و آن را هم تصمیم گیری خواهیم کرد.
محمد علی صالحی. ما 5 سایت را بنا به دستور رئیس محترم جمهور تعیین کردیم از این به بعد سایت هایمان سایت های بازی نخواهد بود سایت هایی خواهد بود در دل کوه هر کدام از این سایت ها توانایی تامین سوخت یک نیروگاه به اندازه نیروگاه بوشهر را خواهند داشت 5 سایت دیگر را در صدد هستیم که شناسایی بکنیم این سایت ها در اکناف و اطراف ایران منتشر خواهد بود .

پاسدار علی لاریجانی،رئیس مجلس ارتجاع، در یک کنفرانس مطبوعاتی وحشت رژیم را به خاطر تصویب قطعنامه شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی علیه فعالیتهای هسته یی رژیم به زبان معکوس،  ابراز کرد و گفت: در واقع این مسیری که ایران داره میره، مسیر تعریف شده ای است. از این نگاه باید به موضوع نگاه بکنید که ما مسائل هسته یی مان مایلیم در چارچوب آژانس و نظارت آژانس این رخ بده، بنابراین این نگاه اقتضا می کنه که به یک راه حل دیپلوماتیک اعتقاد داریم. اما این یک طرف قضیه است. اگر دیگران دنبال فریبکاری و این کلاهبرداریهای سیاسی باشند، حتما ایران روشش را عوض خواهد کرد. بنابراین آنها باید تصمیم بگیرند در این قضیه، که چه مسیری را برای خودشان تعریف می کنند. اگر مسیر دیپلوماتیک باشه، دیدید مذاکراتی را در زمانهای مختلف کرد و امروز هم این آمادگی را داره. من شنیدم اخیراً یک مباحثی را مطرح کردند، راجع به تضمینهای عینی. ولی یک قدری تعجب آور بود که من این را از زبان آقای برادعی شنیدم که ما تضمین می کنیم. چون ایشان آدم باسابقه یی است در این کار. چه تضمینی؟ آخه این چه ان.پی.تی است که فقط یک طرفه، یک ابزاری شده که یک زمانی هی شورای حکام بگذارند، قیام و قعود کنند؟ و یک فضای سیاسی ایجاد بکنند. لذا من فکر می کنم، خودشون هم می دونند موضوع چیست و دنبال بهانه گیری هستند. مثلاً این موضوعی که اخیراً در شورای حکام مطرح کردند در مورد سایت فردو، حیرت آوره واقعاً. شاید تصور کردند که مثلاً یک فشاری ایجاد بکنند، ممکنه تنازلی صورت بگیره. فکر می کنم این تصمیم عاقلانه یی نبود. اگر بروند تو مسیر دیپلوماتیک، راحتتر می توانند با ایران تفاهم کنند...اونچه که مهم هست این است که در بحث هسته یی یک سیستم تصمیم گیری در کشور وجود داره و براساس اون تصمیم گیری میشه و فکر می کنم این کاملا هم روشن هست که مسایل هسته یی در کشور در بین قوای مختلف زیرنظر رهبری این تمشیت میشه و خیلی روشن هم هست که حفظ دستاوردهای هسته یی برای کشور ما یک مساله کلیدی است خیلی ساده لوحانه است که غربیها تصور بکنند ایرانیها زحمت کشیدند مسایل هسته یی رو به اینجا رسوندند حالا با یک شکلاتی این رو معاوضه می کنند اینطور نخواهد بود و اگر یک چنین برداشتی کردند خب برداشت اشتباهی کردند مطلب خیلی روشنه که ایران یک سوختی می خواست تهیه بکند بیشتر از این که نبود میخواست بخره این که اینها عصبانی شدند باید توضیح بدهند چرا عصبانی اند خب اگر اینها نمی خوان این کار رو بکنند مشکلی نیست ایران خودش 20درصد رو تولید می کنه .....

بنام خداوند جان و خرد...  عده ای از نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی و جمعی از صاحب نظران بر این عقیده هستند که مسافرت های استانی دولت به شهرستانها یا استانها مثمر ثمر برای مردم مستضعف نبوده جز اینکه بار سنگینی به بیت المال تحمیل کرده و حتی مصوباتی هم که به تصویب رسانده به تصویب نرسیده و مصوبات عمل نشده دیروز یکی از نمایندگان مجلس همین را عنوان کردند آیا به نظر حضرتعالی مسافرتهای بعدی دولت به استانها به مصلحت مملکت و مردم است و یا متوقف کند که بیشتر به نفع مردم و مملکت خواهد بود. دوم اینکه دولت تا کنون نتوانسته یک پالایشگاه بنزین در مملکت بوجود بیاورد که امروز ما تهدید به تحریم بنزین نشویم متاسفانه و این یکی از مسائلی است که مردم انتظار دارند دولت برطرف بکند نظر حضرتعالی و مجلس در این دو مورد چی هست.....
برداشت من در مورد مسافرتهای استانی برداشتی که شما بیان کردید نیست یعنی من معتقدم که دولت در سفرهای استانی با این ابتکار چند تا هدفگیری خوب می تواند دنبال بکند و من مفید می دانم اینکه آقای احمدی نژاد و دولت به شهرهای مختلف به استانها می روند با مردم ارتباط برقرار می کنند نفس اینکار یک اثر اجتماعی و سیاسی بسیار مفید دارد این کار حُسنی است
پاسدار لاریجانی کارچرخان مجلس ارتجاع در همین مجلس روضه خوانی اتمی که آنرا بطرز خنده داری با انواع و اقسام عکسها و تصاویر آخوندها و روحانیون تزئین کرده بود از فرط غیض و استیصال نسبت به افشای سایتهای اتمی رژیم توسط مجاهدین، ژست های روحوضی و فیگور روشنفکرانه خود را در چند نوبت به ناگزیر کنار گذاشت و به شلاق کش کردن مجاهدین روی آورد.
لاریجانی گفت مجاهدین، جوانانی بودند که در مقابل نظام ایستادند و باعث مشکلات برای کشور شدند. اولین رئیس جمهور رژیم را گول زده و با خود بردند و حالا در سن و سالهای بالا در عراق نوکر صدام شده اند.
یک سخنگوی مجاهدین، از کوره در رفتن کارچرخان مجلس نامشروع ارتجاع علیه مجاهدین را بویژه در آستانه 16 آذر ناشی از وحشت رژیم از مجاهدان اشرف و مقاومت ایران در نقطه چرخش اوضاع و احوال بین المللی علیه رژیم منفور و منزوی آخوندی دانست.

به دنبال تصویب قطعنامه شورای حکام علیه برنامه هسته یی رژیم، نایب رئیس کمیسیون امنیت مجلس ارتجاع تهدید به خروج از آژانس بین المللی انرژی اتمی کرد.
اسماعیل کوثری که با ایسنا، خبرگزاری جهاد دانشگاهی آخوندها برای سرکوب دانشجویان مصاحبه می کرد با لحن تهدید آمیزی گفت: اگر روند بی‌منطقی و زورگویی برخی از قدرت‌های عضو آژانس ادامه یابد، ناچار از تجدیدنظر در تصمیم‌گیری‌های خود هستیم و این احتمال وجود دارد که مجلس با قائل بودن حق بررسی موضوع برای خود، در خصوص خروج ایران از آژانس، گزینه‌های لازم در این زمینه را مورد بررسی و تصمیم‌گیری قرار دهد.
نایب رئیس کمیسیون امنیت مجلس ارتجاع در پاسخ به سؤالی درباره رأی مثبت چین و روسیه به این قطعنامه به تهدید این دو کشور پرداخت و گفت: شعار اصلی ما ”نه شرقی، نه غربی“ است و با توجه به این رویکرد، با کسی رو دربایستی نداریم؛ بنابراین اگر چین و روسیه نیز نخواهند در قبال ایران درست تصمیم‌گیری کنند، رفتار ما با آنها مانند رفتار خودشان خواهد بود.