که بدنبال تحریک نا آرامی در ایران است. افراطیون حاکم در ایران همچنین از نفوذ مجاهدین خلق در سلسله تظاهرات ضد دولتی صحبت میکنند و آنها را به دست زدن به حملات علیه اهداف رژیم متهم کردهاند.
خبرگزاری فارس وابسته به سپاه پاسداران به دنبال به قتل رسیدن علی محمدی نوشت: «این حربه منافقین در ترور شخصیتهای علمی، همچون حربههای 6 ماهة پس از انتخابات، بیتأثیر است».
در پی دروغپردازیهای سازمانیافته و هماهنگ رسانههای حکومت آخوندی برای نسبت دادن قتل علی محمدی به مجاهدین، دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران طی اطلاعیهیی اعلام کرد: «رژیم آخوندی از این صحنهسازیها اهداف سیاسی مشخصی، ازجمله اعدام زندانیان سیاسی هوادار مجاهدین خلق ایران را زمینهسازی میکند. این اولین بار نیست که رژیم جنایتهای تروریستی و جنایتکارانه خود را به مجاهدین نسبت داده است. نسبت دادن قتل کشیشان مسیحی در سال 1373، کشتار حجاج در مکه در سال 1366، به قتل رساندن ندا آقا سلطان در جریان قیام سراسری مردم ایران (30 خرداد 88) و به قتل رساندن 11تن از ساکنان اشرف در جریان حمله 6 و 7مرداد88 از جمله مواردی است که توسط فاشیسم دینی حاکم بر ایران به سازمان مجاهدین نسبت داده شدهاند».
دولت آمریکا با تکذیب دعاوی حکومت آخوندی در پی قتل مسعود علی محمدی، در انفجاری در تهران، اتهام دست داشتن آمریکا در این تروررا «مسخره و بیمعنی» توصیف کرد.
مارک تونر، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا، در پاسخ به سخنگوی وزارت خارجه رژیم آخوندی اعلام کرد «اتهام دخالت آمریکا در این حادثه، مضحک و بیمعنی است».
ازسوی دیگر، تلویزیون بی.بی.سی اتهامات بلادرنگ و سریع رژیم علیه اپوزیسیون به دنبال حادثه انفجار و قتل مسعود علی محمدی متخصص اتمی رژیم را زیر سؤال برد و گفت: «این میتواند بهانهیی باشد برای اینکه سرکوب گسترش یابد».
خبرگزاری فرانسه درمورد تکذیب دعاوی رژیم آخوندی ازسوی مقاومت ایران، گزارش کرد: گروه اصلی اپوزیسیون ایران، روز سه شنبه اتهامات رژیم ایران مبنی بر نقش داشتن در بمبگذاری که متخصص فیزیک اتمی را کشت تکذیب نمود و آن را «دورغ محض» توصیف کرد.